Фрикадельки в суп
(покроковий рецепт з фото)
В якості першого страви на обід для всієї родини супчик з фрикадельками - відмінна ідея. Наваристий, ароматний і ситний, а головне - досить простий у приготуванні. Обов'язково навчіться їх готувати.
Щоб бульйон НЕ був мутним, хочу поділитися з вами своїм варіантом, як приготувати фрикадельки в суп. Процес не займе багато часу, а ось результатом ви точно будете задоволені. Це класичний рецепт, але при бажанні ви можете додати в фарш найрізноманітніші спеції, зелень і навіть відварений рис, наприклад.
Фрикадельки варяться окремо, тоді суп буде прозорим.
- Фарш - 450 грам
- Яйце - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
1. У глибоку миску викладіть фарш. В даному випадку це яловичина, але ви можете взяти і будь-яке інше м'ясо. Вбийте яйце і додайте трохи солі за смаком. Можна також поперчити фарш.
2. Влийте приблизно 4-5 чайних ложок холодної чистої води.
3. Ретельно все перемішайте до однорідності.
4. Поставте на вогонь каструлю з водою і доведіть до кипіння. Відщипувати невеликі порції фаршу і формуйте кульки.
5. Викладіть їх в киплячу воду.
6. Після повторного закипання, коли фрикадельки спливуть на поверхню, варіть їх 3-5 хвилин на середньому вогні. Після акуратно дістаньте шумівкою і викладіть на тарілку.
7. Бульйон процідіть кілька разів і знову поставте на вогонь. Викладіть решту інгредієнтів супу і варіть його майже до готовності. Після додайте в каструлю фрикадельки.
8. І через пару хвилин можна знімати з вогню. Ось такий апетитний супчик вийшов.