Рецепт Французький хліб в хлібопічці «Сатурн» фото

Французький хліб в хлібопічці «Сатурн»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто
Пісні страви
На обід , На вечерю , На природу
Випічка , Хліб
Кількість порцій: 3-5
Час приготування: 4 г. 0 хв.

При наявності хлібопічки приготувати смачну і свіжу випічку можна легко. Навіть підліток зможе це зробити без допомоги дорослого. Французький хліб виходить дуже повітряним і в той же час ситним.

Опис приготування:

Доступні інгредієнти, три з половиною години часу - і на вашому столі з'являється смачний хліб з хрусткою скоринкою. За допомогою хлібопічки готувати випічку одне задоволення. Із вказаної кількості інгредієнтів виходить хліба на 3-5 порцій. У хлібопічці"Сатурн" можна навіть вибирати колір скоринки і робити відстрочку старту.

  • Вода - 1 Склянка
  • Борошно - 3 склянки
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложок
  • Дріжджі - 1 чайних ложок
  • Цукор - 1 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 чайних ложок
  • Сухе молоко - 2 Ст. Ложки
французький хліб в хлібопічці
1. Зазначена кількість інгредієнтів розраховане на 700г готового хліба. У хлібопічці"Сатурн" 12 функцій, одна з яких -"Французький хліб" . Для приготування цього виду випічки нам знадобляться такі продукти: рослинна олія, сухе молоко, дріжджі, мука, цукор, сіль і вода. Ще один важливий момент: склянки в рецепті маються на увазі ті, які йдуть в комплекті з хлебопечкой.
французький хліб в хлібопічці
2. Засипаємо все в чашу хлібопічки в будь-якому порядку. Краще, якщо засипати відразу борошно і інші сипучі інгредієнти, а воду і рослинне масло додати в кінці. Дріжджі і цукор розподіліть рівномірно.
французький хліб в хлібопічці
3. Виставляємо режим"Французький хліб" , вибираємо масу і колір скоринки (я вибирала середню). Включаємо"Старт" і займаємося своїми справами.
французький хліб в хлібопічці
4. У оглядове вікно видно весь процес. Відразу тісто замішується.
французький хліб в хлібопічці
5. Потім підходить кілька разів. Всього часу на випічку йде 3 годину 55 хвилин.
французький хліб в хлібопічці
6. Через зазначений час хлібопічка вимкнеться. Дайте хлібу охолонути, після чого можете безперешкодно витягнути його з форми. Якщо тістомісильник застрягне, акуратно дістаньте його.
французький хліб в хлібопічці
7. Хліб виходить з рум'яною скоринкою і неймовірно повітряним.
французький хліб в хлібопічці
8. Смачного!

Схожі рецепти