Рецепт Французький хліб в хлібопічці фото

Французький хліб в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто
Пісні страви
На обід, На вечерю, На природу
Випічка, Хліб

Ви любите свіжий м'який хлібець? А ви знаєте, що його можна готувати вдома з найпростіших інгредієнтів за допомогою 1 одиниці техніки? Пропоную вам рецепт французького хліба в хлібопічці.

Французький хліб в хлібопічці відрізняється своєю ніжною і більш пористою структурою. Приготувавши його будинку, ви точно вже не будете купувати хліб в магазині. Ділюся нескладним, але грамотним рецептом!

  • Вода - 300 мілілітрів
  • Сухе молоко - 2 Ст. Ложки (без гірки)
  • Вершкове масло - 1.5 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1.5 чайних ложки
  • Сухі дріжджі - 2 чайних ложки
  • Борошно - 3 склянки
французький хліб в хлібопічці - фото крок 1
1. Рецепт приготування французького хліба в хлібопічці відрізняється тривалим тимчасовим періодом приготування, але всі зусилля будуть марними, коли ви спробуйте перший шматочок. Відміряти необхідну кількість води і сухого молока. Надіслати в чашу хлібопічки.
французький хліб в хлібопічці - фото крок 2
2. Додати вершкове масло. Не рекомендую заміняти його маргарином, так як це може зіпсувати смак.
французький хліб в хлібопічці - фото крок 3
3. Цукор і сіль також додати в тісто.
французький хліб в хлібопічці - фото крок 4
4. Борошно просіяти і додати в чашу. Зробити невеликі поглиблення в борошні і всипати в них сухі дріжджі.
французький хліб в хлібопічці - фото крок 5
5. Надіслати чашу в хлібопічку. Необхідно вибрати програму приготування "французького хліба" близько 750 г вагою і середньої скоринкою. Відстрочити початок процесу на 10 годин.
французький хліб в хлібопічці - фото крок 6
6. Коли французький хліб в хлібопічці в домашніх умовах буде готовий, залишити його на деякий час (можна накрити чистим рушником), щоб він охолов. А вже потім можна нарізати і сміливо пробувати.

Схожі рецепти