Французькі тости
(покроковий рецепт з фото)
Французькі тости - ідеальне блюдо для швидкого і смачного сніданку. Тости можна приготувати з будь-якої білої булки, халви, білого ферментного хліба. Для аромату додамо трохи кориці. Спробуйте!
Французькі тости можуть скласти серйозну конкуренцію млинців. Тільки готувати їх набагато простіше. Умочіть тости в яєчно-молочну суміш, обсмажте на вершковому маслі і готово! Насолоджуйтесь!
- Яйця - 2 штуки
- Молоко - 150 мілілітрів
- Обкладинка - 1/2 чайних ложки
- Білий хліб - 5 скибочок
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
1. У високу миску влийте молоко, вбийте яйця і всипте корицю.
2. Збийте яйця з молоком і корицею віночком.
3. У сковороді на середньому вогні розтопіть масло. Скибочки хліба занурте в яєчно-молочну суміш і викладіть на сковороду.
4. Обсмажуйте тости до золотисто-коричневого кольору з обох сторін.
5. Подавайте французькі тости з сиропом, фруктами. Смачного!