Фарширований перець зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Ароматні соковиті перчики зі свинячим фаршем - це традиційне гаряче блюдо російської кухні. Для сімейної вечері немає нічого смачнішого - записуйте як приготувати фарширований перець зі свининою.
Фаршировані перці, мені здається, є у кожної господині в меню. Для їх приготування можете вибрати будь-які перці - я частіше беру жовті. Але для святкового варіанту підійдуть яскраві м'ясисті болгарські перці - вибирайте різнокольорові: жовті, зелені і яскраво червоні. Щоб приготувати фарширований перець зі свининою раджу комбінувати свинину з яловичиною - фарш виходить більш насиченим і не таким жирним. Хоча, якщо свинина не сильно жирна, тоді просто з рисом її перемішайте.
- Перець - 12 штук
- Фарш свинячий - 400 грам
- Фарш яловичий - 300 грам
- Мал - 100 грам
- Лечо - 700 мілілітрів
- Спеції - За смаком
Підготуйте інгредієнти для початку.
Перемішайте в мисці свинячий і яловичий фарш.
До фаршу додайте відварений рис (охолодіть його попередньо).
Перемішайте, сіль і poperčite.
Доступ до персе: відріжте верхню частину, видаліть насіння. Викладіть їх в казан або миску, залийте окропом. Це допоможе пом'якшити перці і видалить залишилися насіння.
Потримайте перці в окропі хвилин 5. Потім злийте його і нафаршіруйте перці фаршем з рисом щільно.
Налийте в казан з перцями трохи окропу (на дно) і поставте нудитися на невеликий вогонь.
Потім поверх перців викладіть лечо, рівномірно його розподіливши.
Гасіть на невеликому вогні хвилин 30-45. За потреби, якщо вся волога випарується - підливайте води.
Готові фаршировані перці зі свининою подавати можете зі сметаною. Відмінне блюдо вийшло. Смачного!