Рецепт Фарширований перець зі свининою фото

Фарширований перець зі свининою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Фаршировані

Ароматні соковиті перчики зі свинячим фаршем - це традиційне гаряче блюдо російської кухні. Для сімейної вечері немає нічого смачнішого - записуйте як приготувати фарширований перець зі свининою.

Фаршировані перці, мені здається, є у кожної господині в меню. Для їх приготування можете вибрати будь-які перці - я частіше беру жовті. Але для святкового варіанту підійдуть яскраві м'ясисті болгарські перці - вибирайте різнокольорові: жовті, зелені і яскраво червоні. Щоб приготувати фарширований перець зі свининою раджу комбінувати свинину з яловичиною - фарш виходить більш насиченим і не таким жирним. Хоча, якщо свинина не сильно жирна, тоді просто з рисом її перемішайте.

  • Перець - 12 штук
  • Фарш свинячий - 400 грам
  • Фарш яловичий - 300 грам
  • Мал - 100 грам
  • Лечо - 700 мілілітрів
  • Спеції - За смаком
фарширований перець зі свининою - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти для початку.
фарширований перець зі свининою - фото крок 2
Перемішайте в мисці свинячий і яловичий фарш.
фарширований перець зі свининою - фото крок 3
До фаршу додайте відварений рис (охолодіть його попередньо).
фарширований перець зі свининою - фото крок 4
Перемішайте, сіль і poperčite.
фарширований перець зі свининою - фото крок 5
Доступ до персе: відріжте верхню частину, видаліть насіння. Викладіть їх в казан або миску, залийте окропом. Це допоможе пом'якшити перці і видалить залишилися насіння.
фарширований перець зі свининою - фото крок 6
Потримайте перці в окропі хвилин 5. Потім злийте його і нафаршіруйте перці фаршем з рисом щільно.
фарширований перець зі свининою - фото крок 7
Налийте в казан з перцями трохи окропу (на дно) і поставте нудитися на невеликий вогонь.
фарширований перець зі свининою - фото крок 8
Потім поверх перців викладіть лечо, рівномірно його розподіливши.
фарширований перець зі свининою - фото крок 9
Гасіть на невеликому вогні хвилин 30-45. За потреби, якщо вся волога випарується - підливайте води.
фарширований перець зі свининою - фото крок 10
Готові фаршировані перці зі свининою подавати можете зі сметаною. Відмінне блюдо вийшло. Смачного!

Схожі рецепти