Перець, фарширований свининою і баклажанами
(покроковий рецепт з фото)
Рецептів фаршированого перцю дуже багато! Але коли, якщо не влітку його готувати? Тим більше, велика кількість овочів сприяє цьому. Кожен раз додаючи в начинку новий інгредієнт, ми міняємо смак страви.
Фарширований перець досить популярна страва, особливо влітку. Приготуйте його за моїм рецептом і ваша сім'я буде сита і задоволена. Гостям таке блюдо теж припаде до смаку. Просто, і що називається зі смаком. Зі смаком баклажана і свинини!
- Свинина - 500 грам
- Рис відварний - 3-4 Ст. Ложок
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Баклажан - 1 штука
- Білий хліб - 60 грам
- Перець болгарський - 12 штук
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Лавровий лист - 1 штука
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
Баклажан запечіть в духовці або мікрохвильовій печі. Охолодити і Clean.
Приготуйте фарш. М'якоть свинини помийте і пропустіть через м'ясорубку з цибулею.
Білий хліб залийте холодною водою, дайте постояти 5-8 хвилин, відіжміть. Пропустіть через м'ясорубку разом з печеним баклажаном і додайте у фарш.
Додайте у фарш відварений рис.
Фарсі сіль, можна поперчити і ретельно перемішайте до гладкої, однорідної консистенції.
Перець очистіть від насіння і помийте.
Наповніть перці приготованим фаршем. Викладіть в каструлю.
Додайте томатну пасту.
А також лавровий лист і воду. Вода повинна доходити до середини перців. Багато її лити не потрібно, перці пустять багато соку. Посоліть воду за смаком і додайте чайну ложку цукру.
Накрийте каструлю кришкою і тушкуйте перці на середньому вогні 45-50 хвилин до готовності.
Смачні фаршировані перці з баклажаном і свининою готові. Подавайте на обід або вечерю.