Рецепт Перець, фарширований свининою і баклажанами фото

Перець, фарширований свининою і баклажанами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Болгарський перець
Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Фаршировані

Рецептів фаршированого перцю дуже багато! Але коли, якщо не влітку його готувати? Тим більше, велика кількість овочів сприяє цьому. Кожен раз додаючи в начинку новий інгредієнт, ми міняємо смак страви.

Фарширований перець досить популярна страва, особливо влітку. Приготуйте його за моїм рецептом і ваша сім'я буде сита і задоволена. Гостям таке блюдо теж припаде до смаку. Просто, і що називається зі смаком. Зі смаком баклажана і свинини!

  • Свинина - 500 грам
  • Рис відварний - 3-4 Ст. Ложок
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Баклажан - 1 штука
  • Білий хліб - 60 грам
  • Перець болгарський - 12 штук
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
перець, фарширований свининою і баклажанами - фото крок 1
Баклажан запечіть в духовці або мікрохвильовій печі. Охолодити і Clean.
перець, фарширований свининою і баклажанами - фото крок 2
Приготуйте фарш. М'якоть свинини помийте і пропустіть через м'ясорубку з цибулею.
перець, фарширований свининою і баклажанами - фото крок 3
Білий хліб залийте холодною водою, дайте постояти 5-8 хвилин, відіжміть. Пропустіть через м'ясорубку разом з печеним баклажаном і додайте у фарш.
перець, фарширований свининою і баклажанами - фото крок 4
Додайте у фарш відварений рис.
перець, фарширований свининою і баклажанами - фото крок 5
Фарсі сіль, можна поперчити і ретельно перемішайте до гладкої, однорідної консистенції.
перець, фарширований свининою і баклажанами - фото крок 6
Перець очистіть від насіння і помийте.
перець, фарширований свининою і баклажанами - фото крок 7
Наповніть перці приготованим фаршем. Викладіть в каструлю.
перець, фарширований свининою і баклажанами - фото крок 8
Додайте томатну пасту.
перець, фарширований свининою і баклажанами - фото крок 9
А також лавровий лист і воду. Вода повинна доходити до середини перців. Багато її лити не потрібно, перці пустять багато соку. Посоліть воду за смаком і додайте чайну ложку цукру.
перець, фарширований свининою і баклажанами - фото крок 10
Накрийте каструлю кришкою і тушкуйте перці на середньому вогні 45-50 хвилин до готовності.
перець, фарширований свининою і баклажанами - фото крок 11
Смачні фаршировані перці з баклажаном і свининою готові. Подавайте на обід або вечерю.

Схожі рецепти