Рецепт Фарширований перець з картоплею фото

Фарширований перець з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Картопля, Болгарський перець
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Фаршировані

Фарширований перець вже сам по собі є цілком повноцінним стравою, але якщо додати до нього картопля, то вийде ще смачніше і ситніше. Повірте, ця страва, безсумнівно, варта вашої уваги.

Як і багато моїх кулінарні шедеври, цей рецепт приготування фаршированого перцю з картоплею з'явився абсолютно випадково. Взагалі, я завжди готую перчик без будь-яких доповнень, але одного разу у мене залишилося пару картоплин після супу, вони були вже очищені, тому треба було їх терміново кудись прилаштувати. Я вирішила нарізати їх і покласти гаситися разом з перцем і, як виявилося, не прогадала, вийшло дуже навіть не погано. Чоловік взагалі, коли побачив таке приємно додаток до свого улюбленого блюда, прийшов в дикий захват, тому тепер я досить часто готую фарширований перець з картоплею в домашніх умовах і вам раджу спробувати.

  • Перець солодкий - 14-15 штук
  • Фарш м'ясний - 500 грам (асорті)
  • Картопля - 4-5 штук
  • Мал - 1 Склянка
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Крем - 150-200 грам
  • Томатна паста - 150-200 грам
  • Масло рослинне - За смаком (для смаження)
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
фарширований перець з картоплею - фото крок 1
Отже, чистим овощи, морква трьом на крупній тертці, цибулю нарізаємо дрібно, половину нарізаних овочів обсмажуємо на рослинному маслі до м'якості. Потім з'єднуємо фарш з рисом і обжаркой, додаємо сіль і перець за смаком, ретельно перемішуємо все.
фарширований перець з картоплею - фото крок 2
У перців зрізаємо місце кріплення плодоніжки, видаляємо з них насіння і перегородки, начиняє щільно фаршем.
фарширований перець з картоплею - фото крок 3
У каструлю викладаємо решту моркву і цибулю, додаємо сметану і томатну пасту, перемішуємо все.
фарширований перець з картоплею - фото крок 4
Наверх викладаємо фаршировані перці, а між нами встромляємо часточки картоплі. Заливаємо в каструлю воду так, щоб вона доходила до половини перців, і ставимо каструлю на вогонь. Тушкуємо перці 40-45 хвилин з моменту закипання під кришкою.
фарширований перець з картоплею - фото крок 5
Готові перці розкладаємо по тарілках, посипаємо подрібненою зеленню і подаємо до столу зі сметаною. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти