Фарширований перець з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Фарширований перець вже сам по собі є цілком повноцінним стравою, але якщо додати до нього картопля, то вийде ще смачніше і ситніше. Повірте, ця страва, безсумнівно, варта вашої уваги.
Як і багато моїх кулінарні шедеври, цей рецепт приготування фаршированого перцю з картоплею з'явився абсолютно випадково. Взагалі, я завжди готую перчик без будь-яких доповнень, але одного разу у мене залишилося пару картоплин після супу, вони були вже очищені, тому треба було їх терміново кудись прилаштувати. Я вирішила нарізати їх і покласти гаситися разом з перцем і, як виявилося, не прогадала, вийшло дуже навіть не погано. Чоловік взагалі, коли побачив таке приємно додаток до свого улюбленого блюда, прийшов в дикий захват, тому тепер я досить часто готую фарширований перець з картоплею в домашніх умовах і вам раджу спробувати.
- Перець солодкий - 14-15 штук
- Фарш м'ясний - 500 грам (асорті)
- Картопля - 4-5 штук
- Мал - 1 Склянка
- Морква - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Крем - 150-200 грам
- Томатна паста - 150-200 грам
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком