Перець фарширований картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Перець фарширований картоплею - цікавий спосіб подачі страви, який приваблює своєю яскравістю! Приготування цієї страви не займе багато часу, і продукти нам знадобляться зовсім звичайні.
Хто ж не любить фарширований болгарський перчик? Напевно, таких людей не існує. Є безліч способів приготування цього чудового блюда. Угорці, наприклад, фарширують перець найчастіше тушкованою капустою, в Італії перець дуже люблять фарширувати м'ясом. Ну, а я пропоную літній варіант фаршированого перцю - картоплею. Давайте тепер самі приготуємо перець фарширований картоплею у цій простому рецептом!
- Болгарський перець - 4 штуки
- Цибулина - 1 штука (дрібно порізати)
- Часник - 1 зубчик (подрібнити )
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка (або оливкова)
- Картопля - 8 штук
- Чебрець - 2-4 штук
- Ялені помідори - 2 Ст. Ложки
- Зелень - 2 Ст. Ложки (зелена цибуля, петрушка - подрібнити)
- Сіль перець - За смаком
- Приправа до курки - За смаком
Заповніть трилітрову каструлю водою і доведіть до кипіння. Поки вода не дійшла, розріжте перці навпіл і вичистіть від насіння і прожилок. Посоліть воду в каструлі і коли вона закипить опустіть туди очищені перці на 3-5 хвилин, щоб вони трохи пом'якшилися.
Викладіть пом'якшені перці на паперовий рушник, щоб вони підсохли. Потім почистіть картоплю і наріжте на дрібні кубики.
У великій сковороді на середньому вогні розтопіть вершкове масло і обсмажте цибулю, поки цибуля не стане м'яким і золотистим. Додайте до нього часник, обсмажуйте близько 30 секунд. Потім додаємо нарізану картоплю, чебрець, приправляем сіллю / перцем і приправою для курки. Вливаємо курячий бульйон і молоко. Рідина повинна ледь покривати картоплю.
Накрийте картоплю і варіть протягом 15-20 хвилин. Картопля повинен бути м'яким, але не доводите це все до консистенції пюре.
Накрийте картоплю і варіть протягом 15-20 хвилин. Картопля повинен бути м'яким, але не доводите це все до консистенції пюре.
Додаємо до картоплі подрібнені помідори, natiraem сир, посипаємо зеленню і гарненько перемішуємо.
Викладаємо перці в форму для випічки і фаршируємо їх готової картопляної масою. Зверху посипаємо тертим моцарелою. Ставимо в розігріту духовку і доводимо до повної готовності.
Ви можете використовувати будь-який сир, який вам подобається. Випікаємо протягом 25-35 хвилин.
Ви можете використовувати будь-який сир, який вам подобається. Випікаємо протягом 25-35 хвилин.