Фарширований перець вегетаріанський
(покроковий рецепт з фото)
Зазвичай вегетаріанські перці фарширують овочами, але я вирішила додати трохи квасолі і вийшло просто чудово - дуже смачне, ароматне і при цьому досить поживна страви на кожен день.
Якщо включити фантазію, то нафарширувати перець можна чим завгодно, головне, щоб інгредієнти гармонійно поєднувалися між собою. І крім традиційних рецептів з м'ясом, є багато інших не менш цікавих варіантів, наприклад, ось такий простий рецепт фаршированого перцю вегетаріанського. Тут у нас, звичайно ж, будуть овочі, ну а щоб страва була не тільки смачне, але і ситне, ми додамо в нього консервовану квасолю. Мій чоловік просто обожнює такі перчики, хоча вони подобається всім без винятку, спробуйте і ви зробити фарширований перець вегетаріанський в домашніх умовах, впевнена, ви залишитеся від нього в повному захваті.
- Перець солодкий - 8-10 штук
- Квасоля біла консервована - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Морква - 3 штуки
- Картопля - 4-5 штук
- Часник - 3-4 зубчиків
- Помідори - 10 штук
- Лавровий лист - 2-3 штук
- Масло рослинне - За смаком
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком
Для початку трьом моркву на крупній тертці, а цибулю нарізаємо дрібно, викладаємо овочі в розігріте масло і смажимо їх на середньому вогні.
Потім чистимо картоплю і також трьом його на тертці, викладаємо на сковороду до решти інгредієнтів і смажимо все до напівготовності.
Відкриваємо квасоля і зливаємо з неї рідину, викладаємо квасоля на сковороду. Додаємо сіль і перець, перемішуємо все, смажимо ще пару хвилин і вимикаємо вогонь.
Тепер зрізаємо з перців верхівку і видаляємо з них насіння, потім фаршируємо обсмаженими овочами. На дно каструлі, в якій будемо готувати, кладемо лавровий лист і наповнюємо її фаршированими перцями. Помідори очищаємо від шкірки і подрібнюємо разом з часником до стану соусу, солимо і перчимо його і заливаємо соусом перці. Посипаємо їх спеціями, накриваємо каструлю кришкою і ставимо на повільний вогонь, готуємо перці до м'якості, приблизно хвилин 40.
По закінченню часу, ваш вечеря готова. Приємного всім апетиту!