Фарширований перець на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Любіть похрумтіти капустою вприкуску з маринованим перчиком, так давайте приготуємо їх разом, щоб взимку ви могли насолоджуватися відмінним смаком улюблених овочів і згадувати про тепле літо.
Я думаю, що всі знають про те, що перець виходить дуже смачним, якщо його нафарширувати, і найчастіше в якості начинки виступаємо м'ясо. Однак, я пропоную вам ще більш цікавий варіант - рецепт приготування фаршированого перцю на зиму. Тут ми так само покладемо всередину перцю начинку (звичайно ж, НЕ м'ясну) і замарінуем його, щоб взимку ви могли поставити на стіл смачне і ароматне блюдо. Я зазвичай фарширую перець капустою, іноді додаю морквину або цибулю, ви ж можете трохи доповнити мій рецепт і додати, скажімо, помідори, баклажани або інші овочі. У цьому простому рецепті фаршированого перцю на зиму можна сміливо включати фантазію, але і той варіант, який пропоную вам я дуже і дуже смачний - соковитий перчик з хрусткою капустою всередині, спробуйте і ви.
- Перець болгарський - 3 кілограма (з 12 літрів заготовок )
- Капуста білокачанна - 2 кілограма (з 12 літрів заготовок )
- Морква - 1-2 штук (з 12 літрів заготовок )
- Оцет 9% - 6 Ст. Ложок(4 - в маринад на 1 літр води, 2 - в начинку )
- Сіль - 3 Ст. Ложки(1 - в маринад на 1 літр води, 2 - в начинку)
- Кмин - 0, 5 чайних ложки (з 12 літрів заготовок )
- Лавровий лист - 1-2 штук (з 1 банку)
- Перець запашний горошком - 2 штуки (з 1 банку)
- Гвоздика - 2 штуки (з 1 банку)
- Перець чорний горошком - 4-5 штук (з 1 банку)
- Петрушка - 1 штука (гілочка на 1 банку)