Рецепт Фаршировані перці в бульйоні фото

Фаршировані перці в бульйоні
(покроковий рецепт з фото)

Грецька кухня
М'ясо , Овочі , Фарш , Болгарський перець
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Фаршировані
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

Живильні і смачні фаршировані перці в бульйоні легко приготувати в домашніх умовах. Рідні точно оцінять таке блюдо гідно і попросять добавку. Беріть на замітку рецепт!

Опис приготування:

Фаршировані перці в бульйоні - поживна і ситне блюдо. Неодмінно приготуйте таке блюдо для сімейної вечері. Завдяки тому, що овочі гасяться в бульйоні, перці виходять соковитими і ніжними. Для начинки візьміть будь-який м'ясний фарш, Мал, цибулю і моркву.

  • Перець болгарський - 400 грам
  • Рис круглий - 80 грам
  • Бульйон курячий - 700 грам
  • Цибуля - 50 грам
  • Морквина - 50 грам
  • Фарш м'ясний - 200 грам (будь-який)
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
фаршировані перці в бульйоні - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти для приготування фаршированих перців в бульйоні.
фаршировані перці в бульйоні - фото крок 2
Зваріть круглий рис до напівготовності в підсоленій воді.
фаршировані перці в бульйоні - фото крок 3
Болгарський перець розрізати уздовж навпіл і почистіть.
фаршировані перці в бульйоні - фото крок 4
Цибуля наріжте кубиками, а морквину натріть на тертці.
фаршировані перці в бульйоні - фото крок 5
Для начинки змішайте м'ясний фарш, овочі і рис. Додайте спеції за смаком і перемішайте.
фаршировані перці в бульйоні - фото крок 6
Нафаршіруйте перець і складіть його в каструлю.
фаршировані перці в бульйоні - фото крок 7
Залийте гарячим бульйоном і поставте гаситися під кришкою на повільний вогонь.
фаршировані перці в бульйоні - фото крок 8
Через 25-30 хвилин страва готова.
фаршировані перці в бульйоні - фото крок 9
Смачного!

Схожі рецепти