Фаршировані перці в бульйоні
(покроковий рецепт з фото)
Живильні і смачні фаршировані перці в бульйоні легко приготувати в домашніх умовах. Рідні точно оцінять таке блюдо гідно і попросять добавку. Беріть на замітку рецепт!
Фаршировані перці в бульйоні - поживна і ситне блюдо. Неодмінно приготуйте таке блюдо для сімейної вечері. Завдяки тому, що овочі гасяться в бульйоні, перці виходять соковитими і ніжними. Для начинки візьміть будь-який м'ясний фарш, Мал, цибулю і моркву.
- Перець болгарський - 400 грам
- Рис круглий - 80 грам
- Бульйон курячий - 700 грам
- Цибуля - 50 грам
- Морквина - 50 грам
- Фарш м'ясний - 200 грам (будь-який)
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти для приготування фаршированих перців в бульйоні.
Зваріть круглий рис до напівготовності в підсоленій воді.
Болгарський перець розрізати уздовж навпіл і почистіть.
Цибуля наріжте кубиками, а морквину натріть на тертці.
Для начинки змішайте м'ясний фарш, овочі і рис. Додайте спеції за смаком і перемішайте.
Нафаршіруйте перець і складіть його в каструлю.
Залийте гарячим бульйоном і поставте гаситися під кришкою на повільний вогонь.
Через 25-30 хвилин страва готова.
Смачного!