Рецепт Фаршировані груші фото

Фаршировані груші
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Фрукти , Груша
Вегетаріанське харчування
Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Десерти , Фаршировані
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 40 хв.

Фаршировані груші - це натуральний домашній десерт! Виходить красиво і смачно! Якщо у вашій родині є ласуни, то цей рецепт для вас (них).

Опис приготування:

Одного разу в ресторані я заязикала салат з грушами. Думала, що вони просто будуть порізані на дрібні шматочки і перемішані з іншими овочами. Але немає! Поруч із зеленню лежала апетитна фарширована груша! Ідея такого доповнення до салату мені дуже сподобалася! І я часто користуюся нею, особливо у свята! Таку грушу можна їсти і окремо, як десерт! фаршировані груші - універсальне блюдо!

  • Груша - 3 штуки (намагайтеся вибрати тверді груші.)
  • Лимонний сік - 100 мілілітрів (свіжовичавлений )
  • Сир - 100 грам
  • Сушена журавлина - 50 грам
  • Грецькі горіхи - 50 грам
  • Винний оцет - 3 Ст. Ложки
  • Сік журавлини - 2 Ст. Ложки
  • Коричневий цукор - 70 грам
  • Оливкова олія - 50 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
фаршировані груші - фото крок 1
Трохи обсмажте волоські горіхи і подрібніть їх.
фаршировані груші - фото крок 2
Тепер приготуйте інші інгредієнти, щоб вони були під рукою.
фаршировані груші - фото крок 3
Змішайте сирний сир, журавлину і горіхи.
фаршировані груші - фото крок 4
Змішайте окремо винний оцет, журавлинний сік і одну столову ложку лимонного соку.
фаршировані груші - фото крок 5
Додайте яблучний сидр і коричневий цукор. Заважайте, поки цукор повністю не розчиниться.
фаршировані груші - фото крок 6
Тепер приготуйте груші. Очистіть їх від шкірки, виріжте серцевину і трохи обріжте спинку, щоб груші добре лежали.
фаршировані груші - фото крок 7
Фаршируйте груші начинкою, викладіть на форму для запікання і полийте нашим готовим соусом.
фаршировані груші - фото крок 8
Запікайте груші в розігрітій (але не сильно) духовці 30 хвилин. Періодично діставайте форму і поливайте груші стёкшім на дно соусом.
фаршировані груші - фото крок 9
Тепер приготуємо соус для готових груш. Трохи збийте оливкову олію, додайте лимонний сік. Додати сіль. Перемішайте. Соус готовий! Груші можна подати з листям руколи або іншим салатом, полив готову страву лимонно-оливковою соусом! Смачного!

Схожі рецепти