Рецепт Фарш з вершками фото

Фарш з вершками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Молочні продукти, Вершки, Фарш
Дієтичне харчування, ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети, Страви з начинкою

Всі ми прекрасно знаємо, що таке брак часу, коли знесилений приповзав з роботи, а потрібно терміново готувати вечерю. Тому я хочу запропонувати рецепт на всі часи, який ніколи не підведе!

Якщо раптом у вас майже немає часу для готування, а голодне сімейство ось-ось з'явиться на порозі, і часу для роздумів, що ж готувати, не залишилося, тоді у мене є вихід! Простий рецепт фаршу з вершками! менш, ніж за годину, ми перетворимо його в соковиті і ароматні котлети, від яких ваше сімейство буде в захваті! Рецепт фаршу з вершками ви знайдете нижче

  • Фарш - 450 грам (яловичий або свинячий)
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука (середня цибулина)
  • Молоко - 3-5 Ст. Ложок
  • Вершки - 5 Ст. Ложок (тільки 30% жирності! )
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Панірувальні сухарі - 3 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Кріп - За смаком (пара гілочок)
фарш з вершками - фото крок 1
Нарізаємо цибулю маленькими кубиками і додаємо до нашого фаршу. Туди ж підливати молоко, солимо, перчимо і добре перемішуємо. Відбиваємо фарш раз 20-25, щоб котлети легко формувалися.
фарш з вершками - фото крок 2
Формуємо котлети мокрими руками, акуратно обвалюють їх в сухарях.
фарш з вершками - фото крок 3
Змащуємо деко рослинним маслом і викладаємо на нього котлети. Акуратно робимо в кожній невелике заглиблення.
фарш з вершками - фото крок 4
В окремій мисці міксером збиваємо охолоджені вершки. Не перериваючи процесу, додаємо борошно і дрібно нарізаний кріп. Збиваємо до однорідності.
фарш з вершками - фото крок 5
Заповнюємо поглиблення в котлетки вершками і ставимо їх в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 30-35 хвилин.

Схожі рецепти