Фарш з вершками
(покроковий рецепт з фото)
Всі ми прекрасно знаємо, що таке брак часу, коли знесилений приповзав з роботи, а потрібно терміново готувати вечерю. Тому я хочу запропонувати рецепт на всі часи, який ніколи не підведе!
Якщо раптом у вас майже немає часу для готування, а голодне сімейство ось-ось з'явиться на порозі, і часу для роздумів, що ж готувати, не залишилося, тоді у мене є вихід! Простий рецепт фаршу з вершками! менш, ніж за годину, ми перетворимо його в соковиті і ароматні котлети, від яких ваше сімейство буде в захваті! Рецепт фаршу з вершками ви знайдете нижче
- Фарш - 450 грам (яловичий або свинячий)
- Ріпчаста цибуля - 1 штука (середня цибулина)
- Молоко - 3-5 Ст. Ложок
- Вершки - 5 Ст. Ложок (тільки 30% жирності! )
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Панірувальні сухарі - 3 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Кріп - За смаком (пара гілочок)
Нарізаємо цибулю маленькими кубиками і додаємо до нашого фаршу. Туди ж підливати молоко, солимо, перчимо і добре перемішуємо. Відбиваємо фарш раз 20-25, щоб котлети легко формувалися.
Формуємо котлети мокрими руками, акуратно обвалюють їх в сухарях.
Змащуємо деко рослинним маслом і викладаємо на нього котлети. Акуратно робимо в кожній невелике заглиблення.
В окремій мисці міксером збиваємо охолоджені вершки. Не перериваючи процесу, додаємо борошно і дрібно нарізаний кріп. Збиваємо до однорідності.
Заповнюємо поглиблення в котлетки вершками і ставимо їх в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 30-35 хвилин.