Домашня сметана з вершків
(покроковий рецепт з фото)
Домашня сметана з вершків дуже ніжна і смачна. Вона легко засвоюється організмом людини і приносить йому чимало користі. Спробуйте приготувати цей чудо-продукт самостійно, це дуже просто!
Домашню сметану з вершків можна використовувати для приготування різних страв, вона практично не відрізняється від якісної сметани, купленої в магазині, але виходить значно дешевше.
Вершки для приготування сметани краще взяти натуральні. Підійдуть з жирністю 10% і вище. Не використовуйте ультрапастеризоване або стерилізовані! У них немає мікроорганізмів, необхідних для скисання, і сметана з таких вершків не вийде.
Якщо вам припав до смаку даний рецепт, врахуйте, що для приготування наступної порції домашньої сметани з вершків, краще використовувати пару ложок самостійно приготовленого продукту, а не куплену в магазині сметану.
- Вершки 15% - 500 мілілітрів (натуральні або пастеризовані )
- Крем - 2 Ст. Ложки