Рецепт Домашня локшина «кімната» фото

Домашня локшина «кімната»
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Тісто
Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарніри

Японці подарували світу багато смачних рецептів. Деякі з них увійшли в наше звичне меню, наприклад, гарячі страви з локшиною і овочами. Купити борошняну заготовку легко, але домашня набагато смачніше.

Я хочу поділитися з вами тим, як приготувати локшину & ​​quot; Собу" з гречаного борошна. Висушіть її і можете зберігати в пакеті, поки вона не знадобиться. Додайте до борошняних виробів будь-яку грибну, овочеву або м'ясну добавку, попередньо її обсмажити. Красива і смачна локшина поєднується з різними соусами та продуктами.

  • Борошно із зеленої гречки - 200 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль морська - 2 грами
  • Вода - 50 мілілітрів
домашня локшина
На робочу поверхню насипте 150 гр борошна.
домашня локшина
Зробіть гірку з поглибленням, в центр розбийте яйце.
домашня локшина
Ножем перебейте яйце з борошном. Потім в поглиблення влийте воду.
домашня локшина
Обережно зробіть грудочки з маси.
домашня локшина
Замісити м'яке тісто.
домашня локшина
Просійте борошно, що залишилося. Втручайтеся її в тісто, щоб воно стало щільним і не липнуло.
домашня локшина
Сформуйте з тіста брусок, а потім розкачайте його в пласт.
домашня локшина
Розділити тісто 4 частини ножем.
домашня локшина
По черзі розгортайте частини в тонкі пласти, а розріжте тісто на смужки.
домашня локшина
Можете відразу ж варити локшину в підсоленому окропі протягом 3-5 хвилин. Надлишки висушіть і зберігайте в пакеті або закритому контейнері.

Схожі рецепти