Домашня локшина «кімната»
(покроковий рецепт з фото)
Японці подарували світу багато смачних рецептів. Деякі з них увійшли в наше звичне меню, наприклад, гарячі страви з локшиною і овочами. Купити борошняну заготовку легко, але домашня набагато смачніше.
Я хочу поділитися з вами тим, як приготувати локшину & quot; Собу" з гречаного борошна. Висушіть її і можете зберігати в пакеті, поки вона не знадобиться. Додайте до борошняних виробів будь-яку грибну, овочеву або м'ясну добавку, попередньо її обсмажити. Красива і смачна локшина поєднується з різними соусами та продуктами.
- Борошно із зеленої гречки - 200 грам
- Яйце - 1 штука
- Сіль морська - 2 грами
- Вода - 50 мілілітрів
На робочу поверхню насипте 150 гр борошна.
Зробіть гірку з поглибленням, в центр розбийте яйце.
Ножем перебейте яйце з борошном. Потім в поглиблення влийте воду.
Обережно зробіть грудочки з маси.
Замісити м'яке тісто.
Просійте борошно, що залишилося. Втручайтеся її в тісто, щоб воно стало щільним і не липнуло.
Сформуйте з тіста брусок, а потім розкачайте його в пласт.
Розділити тісто 4 частини ножем.
По черзі розгортайте частини в тонкі пласти, а розріжте тісто на смужки.
Можете відразу ж варити локшину в підсоленому окропі протягом 3-5 хвилин. Надлишки висушіть і зберігайте в пакеті або закритому контейнері.