Домашня локшина «кімната»
(покроковий рецепт з фото)
Японці подарували світу багато смачних рецептів. Деякі з них увійшли в наше звичне меню, наприклад, гарячі страви з локшиною і овочами. Купити борошняну заготовку легко, але домашня набагато смачніше.
Я хочу поділитися з вами тим, як приготувати локшину & quot; Собу" з гречаного борошна. Висушіть її і можете зберігати в пакеті, поки вона не знадобиться. Додайте до борошняних виробів будь-яку грибну, овочеву або м'ясну добавку, попередньо її обсмажити. Красива і смачна локшина поєднується з різними соусами та продуктами.
- Борошно із зеленої гречки - 200 грам
- Яйце - 1 штука
- Сіль морська - 2 грами
- Вода - 50 мілілітрів

На робочу поверхню насипте 150 гр борошна.

Зробіть гірку з поглибленням, в центр розбийте яйце.

Ножем перебейте яйце з борошном. Потім в поглиблення влийте воду.

Обережно зробіть грудочки з маси.

Замісити м'яке тісто.

Просійте борошно, що залишилося. Втручайтеся її в тісто, щоб воно стало щільним і не липнуло.

Сформуйте з тіста брусок, а потім розкачайте його в пласт.

Розділити тісто 4 частини ножем.

По черзі розгортайте частини в тонкі пласти, а розріжте тісто на смужки.

Можете відразу ж варити локшину в підсоленому окропі протягом 3-5 хвилин. Надлишки висушіть і зберігайте в пакеті або закритому контейнері.