Суп з локшиною «кімната»
(покроковий рецепт з фото)
В японській кухні для себе виявила кілька простих рецептів супів, які ще й для поста підійдуть. Страви виходять ситними, незважаючи на відсутність м'яса і курки. Переконайтеся в цьому самі!
Наприклад, подивіться, як приготувати суп з локшиною "соба" і грибами. Якщо ви мали справу з азіатською кухнею, то повинні знати, що цю локшину роблять із гречаного борошна. Тому вона такого красиво кольору. До неї додамо трохи знайомих нам овочів. У підсумку вийде ситний і оригінальний перекус на обід.
- Локшина "соба" - 200-300 грам
- Овочевий бульйон - 500 мілілітрів
- Білокачанна капуста - 150 грам
- Печериці - 100 грам
- Петрушка - За смаком
- Морква - 0, 5 штуки
- Сіль - За смаком
1. Для початку окремо відваріть локшину до готовності.
2. У той же час доведіть бульйон до кипіння. Тонко наріжте моркву і капусту, а гриби наріжте слайсами. Додайте інгредієнти в бульйон. Варіть їх до м'якості.
3. Потім додайте локшину. Через 2 хвилини суп вимкніть.
4. В кінці в суп додайте сіль і трохи петрушки. Смачного!