Рецепт Суп з локшиною «кімната» фото

Суп з локшиною «кімната»
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Гриби , Печериці , Локшина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Супи
Кількість порцій: 2
Час приготування: 5 хв.

В японській кухні для себе виявила кілька простих рецептів супів, які ще й для поста підійдуть. Страви виходять ситними, незважаючи на відсутність м'яса і курки. Переконайтеся в цьому самі!

Опис приготування:

Наприклад, подивіться, як приготувати суп з локшиною"Соба" і грибами. Якщо ви мали справу з азіатською кухнею, то повинні знати, що цю локшину роблять із гречаного борошна. Тому вона такого красиво кольору. До неї додамо трохи знайомих нам овочів. У підсумку вийде ситний і оригінальний перекус на обід.

  • Локшина"Соба" - 200-300 грам
  • Овочевий бульйон - 500 мілілітрів
  • Білокачанна капуста - 150 грам
  • Печериці - 100 грам
  • Петрушка - За смаком
  • Морква - 0, 5 штуки
  • Сіль - За смаком
суп з локшиною
1. Для початку окремо відваріть локшину до готовності.
суп з локшиною
2. У той же час доведіть бульйон до кипіння. Тонко наріжте моркву і капусту, а гриби наріжте слайсами. Додайте інгредієнти в бульйон. Варіть їх до м'якості.
суп з локшиною
3. Потім додайте локшину. Через 2 хвилини суп вимкніть.
суп з локшиною
4. В кінці в суп додайте сіль і трохи петрушки. Смачного!

Схожі рецепти