Домашня чіабатта
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви є справжнім шанувальником домашньої випічки і часто готуєте своїм рідним різні смаколики, то у вашій колекції обов'язково повинен бути цей простий рецепт домашньої чіабатти.
Насамперед, для тих, хто ще не знає, я хочу розповісти, що чіабатта - це традиційний італійський хліб, який готують з дріжджового тіста, тому він виходить дуже повітряний, з характерними великими дірочками в м'якушки і хрусткою скоринкою. Загалом, vkusnotishta neopisuemaya, і в цьому рецепті приготування домашньої чіабатти я детально розповім вам, як зробити такий хліб. Але відразу хочу попередити, що вам доведеться витратити досить багато часу на це, адже від початку приготування і до кінцевого результату пройде близько 17 годин, хоча більшу частину цього часу вам робити нічого не доведеться. Ну що, ще не передумали готувати чудовий італійський хліб, тоді ознайомтеся з моїм рецептом домашньої чіабатти з фото і сміливо приступайте до справи.
- Борошно - 430 грам(300 г - в тісто, 130 г - в Опара)
- Вода тепла - 270 мілілітрів(200 мл - в тісто, 70 мл - в Опара (+2 столові ложки))
- Дріжджі сухі - 0, 5 чайних ложки(+1/8 чайної ложки на опару)
- Молоко тепле - 50 мілілітрів
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 2 щіпки