Домашній хліб з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Цей хліб не складно приготувати і виходить він дуже смачним, особливо ще в теплому вигляді. Можливо, він навіть не встигне охолонути
Чи не давно відкрила для себе цей рецепт, вже за описом він мені сподобався. Доступні інгредієнти, та й готується хліб просто! В результаті виходить м'який і смачний хлібець. Ну що ж, приступимо!
- Молоко - 400 мілілітрів (кімнатної температури)
- Борошно пшеничне - 600 грам
- Куряче яйце - 1 штука
- Дріжджі сухі - 11 грам
- Цукор - 2 чайних ложки
- Сіль - 1, 5 чайних ложки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Крем 15% - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 7 Ст. Ложок (приблизно)