Домашній бездріжджовий хліб
(покроковий рецепт з фото)
Любителям виробів з прісного тіста підкажу, ак приготувати домашній бездріжджовий хліб. Він виходить дуже смачним і не завдає шкоди травній системі. Обов'язково спробуйте!
Якщо ви любите оригінальні страви, то в процесі приготування тіста в нього можна додати горіхи, насіння або родзинки. Це додасть йому своєрідну пікантність. Також перед випіканням можна посипати його сіллю. Вона зробить смак хліба яскравіше.
- Борошно - 3 склянки
- Оливкова олія - 0, 33 склянки
- Вода - 0, 75 склянки
- Пекарський порошок - 1 Ст. Ложка
1
Змішайте в мисці борошно і пекарський порошок.
2
Налийте в борошно оливкова олія, ретельно перемішайте.
3
Поступово введіть воду. Тісто має вийти трохи липким.
4
Викладіть готове тісто у форму для випікання. Розрівняйте його. Щільно накрийте алюмінієвою фольгою.
5
Випікайте в духовці 30 хвилин при температурі 190 градусів. Можливо, часу піде трохи більше.
6
Перевірити готовність хліба легко. Досить натиснути зверху на корочку і відпустити. Якщо тісто повернулося на місце, то хлібець готовий.