Дієтичний салат з капусти
(покроковий рецепт з фото)
Приготуйте легкий салат, який підійде до будь-якої трапези протягом дня. Можна такий салатик з'їсти і на полуденок в якості перекусу.
Щоб зробити дієтичний салат досить використовувати дієтичні продукти, такі як капуста і морква, також потрібно замінити майонез або сметану на оливкову олію, також можна використовувати лляне, але через горковатого смаку не всі його добре сприймають.
- Капуста - 300 грам
- Морква - 1-2 штук
- Листя часнику - 1 пучок (можна не додавати)
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
1. Приготуємо овочі, капусту і листя часнику вимити, морква очистити.
2. Нарізаємо тонко капусту, мнем її руками, щоб вона стала м'якше. Солимо трохи.
3. Додаємо в капусту нарізану моркву, я скористалася теркою корейської.
4. Додаємо в салат дрібно порізані молоде листя часнику, вони додадуть салату прекрасний аромат.
5. Заправляємо салат перцем меленим і оливковою олією. Подаємо до столу свіжоприготовленим. Смачного!