Десертні млинці
(покроковий рецепт з фото)
Десертні млинці - це відмінний спосіб перекусити і отримати небувале насолоду від сніданку або полудня. Млинці готуються на кефірі, виходять дуже ніжними, з начинкою з сирної маси.
До вашої уваги - простий рецепт приготування десертних млинців. Приготуйте солодке тісто з сирною начинкою і випікайте на сковороді млинці до готовності. Млинці подаються на стіл зі сметаною, варенням або медом. Гарного вам дня!
- Сир - 100 грам
- Кефір - 200 мілілітрів
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 200 грам
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Вода гаряча - 150 мілілітрів
- Сіль - 1 щіпка
- Сода - 1 щіпка
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Теплий кефір змішуємо з сирною масою. Додаємо яйця, сіль і цукор.
Всипаємо борошно і соду, перемішуємо вливаючи окріп. В кінці додаємо рослинне масло.
Обсмажуємо млинці на сковороді з двох сторін до красивого рум'яного кольору. Смачного!