Десерт «Blanmanže»
(покроковий рецепт з фото)
Хочете здивувати своїх близьких надзвичайно ніжним, повітряним і неповторним смаком десерту? Тоді обов'язково приготуйте для них десерт "бланманже" . Ваші гості обов'язково оцінять старання кулінара.
Щоб зберегти фігуру, готуйте ніжні молочні десерти на желатиновій основі. Вони смачні і містять мінімум калорій. Як приготувати десерт "бланманже", ви дізнаєтеся в цьому рецепті. Виходить свого роду легкий і ніжний тортик.
- Крем - 1/2 склянки
- Цукор - 1/2 склянки (для коржа + 3 ст. Ложки в желе)
- Борошно - 3/4 склянки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Яйця курячі - 1 штука
- Сир - 400 грам
- Молоко коров'яче - 100 мілілітрів
- Желатин - 10 грам
- Банани - 2 штуки
- Желе - 4 грами
- Персик - 1 штука
Сто мілілітрів молока підігрійте, замочіть в ньому желатин, щоб той повністю набряк. Для цього залиште суміш настоюватися протягом півгодини.
Набряклий в молоці желатин помістіть в сотейник і нагрійте на повільному вогні, але немає аргументів кипіння. Тонкою цівкою влийте до желатину з молоком збиту сметану, постійно перемішуючи інгредієнти.
З персика видаліть кісточку, наріжте його часточками. Викладіть часточки віялом на торт і залийте желе, приготувавши його за рецептом, зазначеному на пакетику. Залиште торт в холодильнику на кілька годин, щоб він повністю застиг.