Рецепт Деруни зі свининою фото

Деруни зі свининою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Картопля
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 50 хв.

Хочете побалувати свою сім'ю або друзів смачним і недорогим вечерею, та й так, щоб біля плити не стояти півдня? Тоді цей рецепт, як приготувати деруни зі свининою, ідеально підійде вам.

Опис приготування:

Для подрібнення картоплі можна скористатися теркою, м'ясорубкою або блендером, але все ж традиційно використовуємо тертку. Після обробки картоплі його потрібно дуже швидко готувати, щоб він не почорнів, тому якщо розраховуєте на велику компанію, то краще картопля натирати порційно. А ось з м'ясом проблем не виникне, його необхідно перекрутити через м'ясорубку, тоді тісто для дерунів буде однорідним. Подавати страву краще зі сметаною.

  • Картопля - 5 штук
  • Свинина - 300 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Яйце - 2 штуки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Сіль і перець - За смаком
деруни зі свининою - фото крок 1
1. Своїм та очищаємо картоплю, натираємо його на крупній тертці і складаємо в миску, чистимо і натираємо цибулину.
деруни зі свининою - фото крок 2
2. М'ясо миємо, нарізаємо шматочками і пропускаємо через м'ясорубку, відправляємо його до картоплі і цибулі, vbivaem яйця, солимо і перчимо, все ретельно перемішуємо.
деруни зі свининою - фото крок 3
3. Сковороду ставимо на вогонь, наливаємо в неї трохи рослинного масла, ложкою викладаємо деруни, обсмажуємо їх з кожного боку до появи рум'яної скоринки, потім перекладаємо на паперовий рушник, щоб пішов зайвий жир, і перекладаємо на тарілку. Те ж саме робимо і з рештою тестом. Їмо готові деруни гарячими.

Схожі рецепти