Рецепт Деруни без яєць фото

Деруни без яєць
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Овочі , Картопля
Дієтичне харчування , Пісні страви , Роздільне харчування
На обід , На вечерю , На сніданок
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Деруни без яєць приготувати зовсім просто. Правда, треба буде все робити швидко, т.К. Картопля пустить сік. Деруни без яєць треба смажити на гарячому маслі, натер досить крупно на тертці. Приступаємо!

Опис приготування:

Як приготувати деруни без яєць?

1. Чистий kartoshku.

2. Натріть картоплю на буряковій тертці. Найкраще - електричної. Відіжміть руками терту картоплю.

3. У миску з картоплею додайте сіль, перець, подрібнену зелень (петрушку, по бажанню). Перемішайте. Всипте борошно і ще раз перемішайте.

4. У сковороду влийте олію, гарненько нагрійте на середньо-високому вогні. Викладіть ложкою три-чотири деруна (викладіть тісто ложкою і"розтягніть" до форми деруна). Смажте з кожного боку по 3-4 хвилини. Готові деруни викладайте на застелену паперовими рушниками тарілку. Таким чином, позбудемося від зайвої олії, які деруни без яєць ипітивают з великим задоволенням.

5. Смажте таким же чином все деруни, по необхідності підливаючи олію.

Деруни без яєць готові!

Подавайте деруни зі сметаною, солоної або копченою сьомгою, солоненьке огірочками. Можна деруни прикрасити свіжим кропом. А можна до них подати соус цацики. Вкуснятина!

Смачного!


  • Картопля - 7-9 штук
  • Борошно - 3-4 Ст. Ложок
  • Сіль, перець - За смаком
  • Зелень свіжа - За смаком
  • Масло рослинне - 1/2-3/4 склянки
Як приготувати деруни без яєць?

1. Чистий kartoshku.

2. Натріть картоплю на буряковій тертці. Найкраще - електричної. Відіжміть руками терту картоплю.

3. У миску з картоплею додайте сіль, перець, подрібнену зелень (петрушку, по бажанню). Перемішайте. Всипте борошно і ще раз перемішайте.

4. У сковороду влийте олію, гарненько нагрійте на середньо-високому вогні. Викладіть ложкою три-чотири деруна (викладіть тісто ложкою і"розтягніть" до форми деруна). Смажте з кожного боку по 3-4 хвилини. Готові деруни викладайте на застелену паперовими рушниками тарілку. Таким чином, позбудемося від зайвої олії, які деруни без яєць ипітивают з великим задоволенням.

5. Смажте таким же чином все деруни, по необхідності підливаючи олію.

Деруни без яєць готові!

Подавайте деруни зі сметаною, солоної або копченою сьомгою, солоненьке огірочками. Можна деруни прикрасити свіжим кропом. А можна до них подати соус цацики. Вкуснятина!

Смачного!

Схожі рецепти