Деруни з кабачків без яєць
(покроковий рецепт з фото)
Прекрасний варіант для обіду або сніданку - деруни з кабачків без яєць. Такі деруни чудово підійдуть як обіду, перекусу або як добавка до основних страв.
Деруни з кабачків без яєць подавати до столу можна зі сметаною або улюбленим соусом. Для рецепта використовуємо молоді кабачки, додамо для аромату трохи сухого часнику і зелень.
- Кабачки - 300 грам
- Крем - 50 грам
- Борошно пшеничне - 3-4 Ст. Ложок
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сухий часник - 0, 5 чайних ложки
- Кріп - 10 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Підготуйте кабачок, вимийте його і просушіть. Натріть кабачок середньої стружкою. Складіть кабачкову стружку в миску.
Додайте до кабачків сметану, сухий часник, сіль, перець.
Наріжте дрібно кріп, після додайте кріп в миску з кабачками.
Додайте пшеничну муку.
Перемішайте всі компоненти.
Прогрійте сковороду, змастіть рослинною олією. Викладіть кабачкову масу в сковороду, смажте з обох сторін по кілька хвилин. Готові деруни подавайте до столу.
Смачного!