Рецепт Дапанджі з курки фото

Дапанджі з курки
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Овочі, Птах, Курка
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Dapandzhi - це блюдо уйгурской кухні, вдає із себе рагу з курки з овочами, соєвим соусом і прянощами. Подається з гарніром з рису, локшини, картоплі. Блюдо широко поширене на Сході.

"Dapandzhi" - смачне і просте в приготуванні блюдо, найголовніше підготувати всі інгредієнти і слідувати покрокової інструкції. Насправді рецептів "дапанджі" безліч і у кожної господині він свій, але незмінними залишаються курка, соєвий соус і овочі, а їх кількість регулюйте на свій смак.

  • Курка - 500 грам
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Селера - 1 штука (стебло)
  • Перець пекучий - 1/3 штуки
  • Часник - 1 зубчик
  • Імбир - 1 Чайна ложка (мелений або свіжий)
  • Koriandr - 0, 5 чайних ложки
  • Чорний перець - 3 грами
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка (без гірки)
  • Масло рослинне - 50 мілілітрів
  • Мал - 1 Склянка (або будь-який гарнір)
дапанджі з курки - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
дапанджі з курки - фото крок 2
Обробити курку на невеликі шматочки, збризніть соєвим соусом.
дапанджі з курки - фото крок 3
Присипте курку крохмалем.
дапанджі з курки - фото крок 4
Перемішайте, залиште маринуватися на 30 хвилин.
дапанджі з курки - фото крок 5
Візьміть казан або каструлю з товстим дном, влийте рослинне масло і насипте цукровий пісок, нагрійте.
дапанджі з курки - фото крок 6
Викладіть шматочки курки і обсмажуйте до золотистої скоринки.
дапанджі з курки - фото крок 7
Поки обсмажується курка, дрібно поріжте гострий перчик і селеру.
дапанджі з курки - фото крок 8
Додайте селеру і перець, тушкуйте на повільному вогні 15-20 хвилин.
дапанджі з курки - фото крок 9
Поки гаситься курка, поріжте болгарський перець, часник, натріть на тертці імбир.
дапанджі з курки - фото крок 10
Додайте в каструлю або казан болгарський перець, часник, імбир, сіль і всі приправи, після чого смажте на сильному вогні ще 10 хвилин, після чого зменшіть вогонь до самого маленького і тушкуйте ще 15 хвилин.
дапанджі з курки - фото крок 11
Поки гаситься курка, візьміть стакан або чайну чашку рису і промийте його, відваріть у великій кількості води, щоб він був розсипчастим.
дапанджі з курки - фото крок 12
Відкиньте відварений рис на сито.
дапанджі з курки - фото крок 13
У цей час наш "дапанджі" остаточно приготувався і готовий до подачі.
дапанджі з курки - фото крок 14
Викладіть страву на тарілку.
дапанджі з курки - фото крок 15
Прикрасьте зеленню і доповніть свіжими овочами. Смачного!

Схожі рецепти