Рецепт Dalmatinskiy CMB фото

Dalmatinskiy CMB
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Овочі
Пісні страви, Веганські страви
На обід
Супи

Виходить дуже смачний суп, югославська кухня, подобається момент незвичайного приготування.

Дрібно нарізану, зарум'янений в олії цибулю і нашатковану капусту тушкувати під кришкою на малому огне.Когда капуста стане м'якою, додати томат-пасту і розтертий з сіллю часник, згасити хвилину, а потім залити водою(1, 5-2 L) і закіпятіть.Отдельно зварити розсипчастий рис і покласти його перед подачею в суп.Пріправіть сіллю і перцем, посипати дрібно нарізаною зеленню петрушки

  • Свіжа капуста - 300-400 грам
  • Цибуля - 40 грам
  • Часник - 20 грам
  • Мал - 50-75 грам
  • Томат-паста - 30 грам
  • Масло рослинне - 60-80 грам
  • Петрушка - 15 грам
  • Сіль - 5-10 грам (за смаком)
  • Перець - 2-3 грам (за смаком)
Дрібно нарізану, зарум'янений в олії цибулю і нашатковану капусту тушкувати під кришкою на малому огне.Когда капуста стане м'якою, додати томат-пасту і розтертий з сіллю часник, згасити хвилину, а потім залити водою(1, 5-2 L) і закіпятіть.Отдельно зварити розсипчастий рис і покласти його перед подачею в суп.Пріправіть сіллю і перцем, посипати дрібно нарізаною зеленню петрушки

Схожі рецепти