Dalmatinskiy CMB
(покроковий рецепт з фото)
Виходить дуже смачний суп, югославська кухня, подобається момент незвичайного приготування.
Дрібно нарізану, зарум'янений в олії цибулю і нашатковану капусту тушкувати під кришкою на малому огне.Когда капуста стане м'якою, додати томат-пасту і розтертий з сіллю часник, згасити хвилину, а потім залити водою(1, 5-2 L) і закіпятіть.Отдельно зварити розсипчастий рис і покласти його перед подачею в суп.Пріправіть сіллю і перцем, посипати дрібно нарізаною зеленню петрушки
- Свіжа капуста - 300-400 грам
- Цибуля - 40 грам
- Часник - 20 грам
- Мал - 50-75 грам
- Томат-паста - 30 грам
- Масло рослинне - 60-80 грам
- Петрушка - 15 грам
- Сіль - 5-10 грам (за смаком)
- Перець - 2-3 грам (за смаком)
Дрібно нарізану, зарум'янений в олії цибулю і нашатковану капусту тушкувати під кришкою на малому огне.Когда капуста стане м'якою, додати томат-пасту і розтертий з сіллю часник, згасити хвилину, а потім залити водою(1, 5-2 L) і закіпятіть.Отдельно зварити розсипчастий рис і покласти його перед подачею в суп.Пріправіть сіллю і перцем, посипати дрібно нарізаною зеленню петрушки