CMB провести грузинськи
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний варіант першого блюда, ситний і автентичний суп. Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати суп харчо по-грузинськи, то залишайтеся з нами. Гарантую, що страва вийде відмінним.
Готовий суп харчо необхідно подавати гарячим, посипавши рубаною зеленню. Унікальність цього супу полягає в спеціях, які надають йому такий автентичний смак. Харчо обов'язково стане вашим улюбленцем і відмінно розбавить ваш звичний раціон. Смачного!
- Баранина - 400 грам
- Часник - 6 зубчиків
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Мал - 3-4 Ст. Ложок
- Петрушка, кріп, Braai - 1 пучок
- Ткемалі - 0, 5 склянки
- Спеції: хміль-сунелі, сіль, чорний перець - За смаком
- Грецькі горіхи - 0, 5 склянки
1
Для початку підготуємо всі необхідні інгредієнти. Овочі очищаємо і промиваємо, м'ясо відокремлюємо від прожилок і також промиваємо.
2
У каструлю набираємо 1, 5 літра води і варимо в ній баранину протягом 2 годин. Після того, як м'ясо звариться, його необхідно буде дістати і нарізати на шматочки, видаливши кістки. Потім повертаємо м'ясо в бульйон.
3
Цибулю нарізаємо тонкою соломкою, моркву натираємо на тертці. Часник дрібно рубаємо, точно так само чинимо з зеленню.
4
У киплячий бульйон додаємо ткемалі і через 5 хвилин додаємо моркву. Варимо 10 хвилин, потім додаємо цибулю. Варимо на протязі 30 хвилин.
5
Готуємо горіхову заправку. Для цього обсмажуємо горіхи на сковороді, після чого розтираємо їх в ступці або перемелює блендером.
6
Мал, раніше промитий, додаємо в суп і варимо 10 хвилин, після чого додаємо подрібнений горіх і варимо ще 15 хвилин.
Далі додаємо всі спеції і ретельно перемішуємо. Після закінчення п'яти хвилин вимикаємо вогонь.
Далі додаємо всі спеції і ретельно перемішуємо. Після закінчення п'яти хвилин вимикаємо вогонь.