Цвітна капуста з помідорами і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Для кольорової капусти ми приготуємо чудовий сирний кляр, завдяки якому овочі отримають гарну хрустку скоринку. Доповнить блюдо смачний соус з помідорів.
Прекрасна закуска з капусти з томатним соусом. Приготуйте кляр: до тертого сиру додайте яйця, борошно, сіль і трохи води. Капусту розберіть на суцвіття і варіть в киплячій воді. Потім занурте капусту в кляр і обсмажте на сковороді до рум'яної скоринки. Приготуйте соус: складіть в блендер помідор, авокадо, часник, бальзамічний оцет, все подрібніть. Додайте трохи солі, перемішайте. На стіл подавайте теплу капусту в клярі з соусом. Смачного!
- Цвітна капуста - 400 грам
- Сир - 150 грам
- Помідор - 1 штука
- Яйце - 4 штуки
- Авокадо - 0, 5 штуки
- Олія соняшникова - 100 мілілітрів
- Часник - 2 зубчики
- Борошно - 4 Ст. Ложки
- Бальзамічний оцет - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
Капусту помийте і розберіть на суцвіття.
Потріть сир, додайте до нього яйця, борошно, 0, 5 чайної ложки солі, трохи води і добре перемішайте. Консистенція клярі повинна бути, як у сметани.
Варіть капусту в киплячій воді протягом 3-5 хвилин, потім відкиньте її на друшляк. Розігрійте на сковороді олію, занурюйте капусту в кляр і обсмажуйте до рум'яної скоринки. Смажте під кришкою.
Приготуйте соус: покладіть в блендер помідор, авокадо, часник, бальзамічний оцет, все подрібніть. Додайте трохи солі, перемішайте. На стіл подайте теплу капусту в клярі з соусом.