Рецепт Цвітна капуста з помідорами в духовці фото

Цвітна капуста з помідорами в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі , Капуста , Помідор , Цибуля , Кольорова капуста
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Гарячі страви , Запіканка
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ароматна і смачна овочева запіканка в духовці. Для її приготування нам знадобиться трохи овочів і півгодини вільного часу. І результат - смачна страва на обід.

Опис приготування:

Чудову запіканку з кольорової капусти і помідорів досить просто приготувати. Спочатку злегка відваріть капусту в суміші води і вина. На сковороді обсмажити цибулю, часник і червоний перець. Поріжте помідори і кріп, потріть сир. У змащену форму для запікання викладіть капусту, додайте спеції, потім розкладіть помідори і обсмажені овочі. Дайте страві 20 хвилин запекти в духовці. Потім посипте кропом і сиром і поверніть в духовку ще на 25 хвилин. На стіл подавайте в гарячому вигляді з соусом до смаку і білим хлібом. Смачного!

  • Кольорова капуста - 1 штука
  • Червоний солодкий перець - 1 штука
  • Лук-пориста - 1 штука
  • Помідори - 2 штуки
  • Гілочка кропу - 3 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Сир - 150 грам
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Біле вино - 3 Ст. Ложки
  • Сіль, спеції - За смаком
цвітна капуста з помідорами в духовці - фото крок 1
Розберіть капусту на суцвіття, provara 3 хвилини в киплячій суміші води і вина, відкиньте на друшляк і дайте стекти зайвої рідини.
цвітна капуста з помідорами в духовці - фото крок 2
Поріжте білу частину цибулі-порею, червоний перець, потріть часник. Обсмажте цибулю на сковороді, потім додайте перець і часник і протушкувати під кришкою 10 хвилин на слабкому вогні.
цвітна капуста з помідорами в духовці - фото крок 3
Змастіть форму для запікання, викладіть капусту, додайте спеції і сіль за смаком. Зверху розкладіть часточки помідорів.
цвітна капуста з помідорами в духовці - фото крок 4
Зверху розподіліть обсмажені овочі і відправте в розігріту до 220 градусів духовку на 20 хвилин. Потім посипте блюдо подрібненим кропом і тертим сиром. Поверніть в духовку ще на 25 хвилин до утворення рум'яної хрусткої скоринки. На стіл подавайте в гарячому вигляді з соусом до смаку і білим хлібом.

Схожі рецепти