Цвітна капуста з кукурудзою
(покроковий рецепт з фото)
Молода кукурудза стане відмінним доповненням до цієї страви. У сезон овочів кольорова капуста з кукурудзою - відмінний варіант обіду або вечері і непогане пісне блюдо.
Якщо ви любите пісні страви, кольорову капусту і кукурудзу, то це блюдо ви оціните по достоїнству. У ньому зібрані всі корисні і доступні інгредієнти. Особливо в літній сезон кольорова капуста з кукурудзою є вельми актуальним блюдом для всіх (і для тих, хто постить, в тому числі).
- Кукурудза - 2 штуки
- Кольорова капуста - 300 грам
- Помідори - 4 штуки
- Цибуля - 1 штук
- Морква - 1 штук
- Часник - 2 зубчики
- Рослинна олія - За смаком
1. Для цієї страви я віддаю перевагу більше молоду відварну кукурудзу. Якщо такої немає або хочете заощадити час, можна взяти консервовану. Відварюємо качани до готовності і даємо охолонути.
2. Чистимо кукурудзу в окремий посуд.
3. Обсмажуємо помідори на рослинній олії, попередньо нарізавши їх крупно (з 4-6 частин).
4. Поки смажаться помідори з цибулею і морквою, відварюємо в злегка підсоленій воді суцвіття цвітної капусти. Варити треба не довго - не більше 2 хвилин. Після цього відправляємо капусту до помідорів, додаємо часник, кукурудзу і заливаємо склянкою води. За смаком можна додати зелень петрушки і спеції. Тушкуємо до готовності овочів.
5. За цей час можна відварити і гарнір. Найкраще поєднується з капустою і кукурудзою в соусі рис. Спробуйте приготувати це корисне і смачне блюдо.