Рецепт Цвітіння галета фото

Цвітіння галета
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
Фрукти , Персик
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , Полудень
Випічка , Пироги , Галети
Кількість порцій: 8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Цвітіння галета - досить простий у приготуванні і неймовірно смачний пиріг, який відмінно доповнить ваше чаювання. Інгредієнти прості, приготування теж - чому б не приготувати? :)

Опис приготування:

Я виросла на півдні, і персики у нас росли прямо у дворі. Тому до персиків я звикла з самого дитинства - в самому різноманітному їх застосуванні. Пам'ятаю, мама дуже часто готувала нам персикову галету - красивий і ефектний пиріг, в якому начинки більше, ніж тесту. Обережно, персикова галета викликає звикання - я за останні 3 дня приготувала 2 штуки, і хочу ще

  • Персики - 450 грам
  • Цукор - 1/3 склянки
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Обкладинка - 1/2 чайних ложки
  • Ванільний екстракт - 1/2 чайних ложки
  • Вершкове масло - 8 Ст. Ложок
  • Борошно - 1 Склянка
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Вода крижана - 5 Ст. Ложок
  • Яйце - 1 штука
цвітіння галета - фото крок 1
Почнемо з тіста. У кухонному комбайні гарненько перемішуємо борошно, чайну ложку цукру і сіль.
цвітіння галета - фото крок 2
Додаємо в борошняну суміш кубиками нарізане вершкове масло.
цвітіння галета - фото крок 3
Додаємо крижану воду і гарненько перемішуємо за допомогою кухонного комбайна.
цвітіння галета - фото крок 4
Замішуємо тісто на присипаної борошном робочій поверхні, скачуємо з тіста коржик.
цвітіння галета - фото крок 5
Загортаємо в харчову плівку - і в холодильник на 1 час.
цвітіння галета - фото крок 6
Нарізаємо персики на часточки.
цвітіння галета - фото крок 7
Додаємо цукор, що залишився, корицю, ванільний екстракт і трошки борошна.
цвітіння галета - фото крок 8
Перемішуємо.
цвітіння галета - фото крок 9
Тісто дістаємо з холодильника, викладаємо на пергаментний папір і тонко розгортаємо.
цвітіння галета - фото крок 10
Викладаємо в центр тесту наші персики, загортаємо краю, формуючи галету. Кладемо на начинку ще трішечки вершкового масла, краї тіста змащуємо збитим яйцем.
цвітіння галета - фото крок 11
Запікаємо близько 20 хвилин при 200 градусах.
цвітіння галета - фото крок 12
Злегка охолоджуємо і подаємо. Приємного!

Схожі рецепти