Рецепт Торт без випічки «Цвітіння троянда» фото

Торт без випічки «Цвітіння троянда»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Фрукти, Сир, Персик, Желатин
Страви без випічки
На полуденок, На святковий стіл, День народження, 8 березня
Випічка, Десерти, Торти, Без випічки

Якщо вам необхідно приготувати смачний тортик, але ви не можете скористатися духовкою, дивіться, як приготувати торт без випічки "цвітіння троянда", гарний, ніжний і дуже смачний желейний торт!

Цей відмінний желейний тортик стане хорошим варіантом низькокалорійного сирного тортика! зрозуміло, ви можете викласти персики не тільки в формі троянди, але, повірте, такий торт виглядає дуже ефектно саме завдяки красиво викладеним фруктам і чергуванню шарів. Ви можете додати сухофрукти, згущене молоко або інші інгредієнти за смаком, але я настійно рекомендую вам дотримуватися цього рецепта, тому що торт виходить неймовірно смачним!

  • Сир - 500 грам
  • Крем - 400 грам
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Печиво - 200 грам
  • Желатин - 30 грам
  • Сік - 1 Склянка
  • Цукор - 6 Ст. Ложок
  • Ванільний цукор (пакетик) - 1 штука
  • Персики - 3 штуки
торт без випічки
1. Розведіть половину желатину в половині склянки теплої води і залиште набухати на 10 хвилин. Тим часом подрібніть в крихту печиво за допомогою блендера.
торт без випічки
2. Ретельно перемішайте вилкою розм'якшене вершкове масло з крихтою до однорідного стану. Форму для торта застеліть пергаментом папером і рівномірно розподіліть на ній печиво. Надішліть в холодильник на 10-20 хвилин.
торт без випічки
3. Для сирного шару збийте блендером сир зі сметаною, додайте цукор і ванільний цукор. Добре збийте масу до повного розчинення.
торт без випічки
4. Желатинові розчини Nabuhshiй, помішуючи, на водяній бані, але не доводьте його до кипіння. Додайте желатин в сирну масу і залийте її на вже досить застиглу основу. Поставте в холодильник на 1, 5-2 годину.
торт без випічки
5. Для верхнього шару наріжте персик тонкими часточками і акуратно викладіть у формі троянди на застиглий сирний шар. Дайте оставшемуся желатину набухнуть в 3 ст. L. Теплої води, потім розчиніть його на водяній бані, не доводячи до кипіння, і додайте в підігрітий сік. Перемішайте і залийте цією сумішшю останній шар.
торт без випічки
6. Надішліть торт в холодильник мінімум на 4 годину. Смачного!

Схожі рецепти