Рецепт Цукіні з фаршем фото

Цукіні з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Фарш, Цукіні
Низькокалорійні, Рецепти без шкоди
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Фаршировані

Цукіні з фаршем - відмінне гаряче блюдо "два в одному" : м'ясо і гарнір. Виглядає воно чудово! І смак у нього - чудовий! Фарш можна використовувати будь-який. Цукіні з фаршем може приготувати кожен!

Для приготування цієї страви можна використовувати не тільки цукіні, але і помідори. Нафарширувати цукіні за принципом, вказаною в цьому рецепті, можна не тільки м'ясним фаршем, але і овочами

Отже, як приготувати цукіні з фаршем?

1. Цибулину очистіть, наріжте невеликими кубиками. Обсмажте до м'якості в сковороді з рослинним маслом.

2. До смаженого цибулі додайте фарш. Я найчастіше використовую суміш яловичого і свинячого фаршу. Додати сіль, поперчіть, додайте спеції і обсмажуйте, поки фарш з рожевого не стане білим. Додайте томатну пасту і перемішайте. Замість пасти можна використовувати нарізані помідори. Правда, попередньо не забудьте зняти з них шкірку (найкраще це зробити, помістивши помідор на пару хвилин в окріп, а потім в холодну воду).

3. Цукіні промийте і поріжте на шматочки по 7-8 сантиметрів. Ложкою або маленьким ножем виріжте нутрощі, залишивши "дно" . Повинні вийде стаканчики, які будемо наповнювати начинкою з фаршу.

4. "стаканчики" з цукіні посоліть всередині і наповніть фаршем. Помістіть їх в форму, в яку влийте трохи овочевого або м'ясного бульйону або кип'яченої води зі спеціями і шматочком вершкового масла.

5. Випікайте цукіні з фаршем в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 40-50 хвилин. Потім витягніть, посипте верх тертим сиром і знову відправте в духовку ще на хвилин 10.

Цукіні з фаршем готові! При подачі цукіні можна прикрасити зеленню. Смачного!

  • Cukini - 3 штуки
  • Фарш м'ясний - 300 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Томатна паста - 3 Ст. Ложки (або два помідора)
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сир - 100 грам
  • Сіль - - За смаком
  • Перець - - За смаком
  • Спеції для фаршу - - За смаком
Для приготування цієї страви можна використовувати не тільки цукіні, але і помідори. Нафарширувати цукіні за принципом, вказаною в цьому рецепті, можна не тільки м'ясним фаршем, але і овочами

Отже, як приготувати цукіні з фаршем?

1. Цибулину очистіть, наріжте невеликими кубиками. Обсмажте до м'якості в сковороді з рослинним маслом.

2. До смаженого цибулі додайте фарш. Я найчастіше використовую суміш яловичого і свинячого фаршу. Додати сіль, поперчіть, додайте спеції і обсмажуйте, поки фарш з рожевого не стане білим. Додайте томатну пасту і перемішайте. Замість пасти можна використовувати нарізані помідори. Правда, попередньо не забудьте зняти з них шкірку (найкраще це зробити, помістивши помідор на пару хвилин в окріп, а потім в холодну воду).

3. Цукіні промийте і поріжте на шматочки по 7-8 сантиметрів. Ложкою або маленьким ножем виріжте нутрощі, залишивши "дно" . Повинні вийде стаканчики, які будемо наповнювати начинкою з фаршу.

4. "стаканчики" з цукіні посоліть всередині і наповніть фаршем. Помістіть їх в форму, в яку влийте трохи овочевого або м'ясного бульйону або кип'яченої води зі спеціями і шматочком вершкового масла.

5. Випікайте цукіні з фаршем в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 40-50 хвилин. Потім витягніть, посипте верх тертим сиром і знову відправте в духовку ще на хвилин 10.

Цукіні з фаршем готові! При подачі цукіні можна прикрасити зеленню. Смачного!

Схожі рецепти