Запіканка з фаршем і цукіні
(покроковий рецепт з фото)
Дуже апетитна, корисна і смачна м'ясна запеканочку перед вами. Менш, ніж через годину, на вашому столі буде повноцінне гаряче блюдо, яке, я сподіваюся, вам сподобається. Запам'ятовуйте рецепт!
Покажу вам класний варіант, як приготувати запіканку з фаршем і цукіні. Ця страва особливо припаде до смаку тим, хто любить не надто калорійні і корисні страви. Це свого роду лазіння, тільки без тесту Оливки або маслини додадуть особливу пікантність, так що обов'язково спробуйте їх додати.
- Фарш яловичий - 600 грам
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 3-4 зубчиків
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Томатна паста - 2-3 Ст. Ложок
- Помідори - 4-5 штук
- Маслини або оливки - 100 грам (за смаком)
- Cukini - 6 штук
- Сир - 200 грам
- Сіль і перець - За смаком
1. Необхідні нам інгредієнти.
2. На сковороді розігрійте масло і обсмажте пару хвилин подрібнену цибулю з часником.
3. Додайте фарш. Додати сіль, поперчіть за смаком. Смажте на середньому вогні, помішуючи.
4. Цукіні вимийте, обсушити, наріжте пластинками. На сковороду додайте томатну пасту і подрібнений помідори. Томіть ще пару хвилин і зніміть з вогню.
5. Наріжте маслини (оливки) і натріть на тертці сир.
6. Викладіть у форму 1/3 м'ясної начинки, трохи маслин. Знову шар цукіні, фаршу і маслин (кількість шарів залежить від висоти форми). Зверху присипте все тертим сиром. Надішліть форму, накривши фольгою, в розігріту до 200 градусів духовку.
7. Томіть запіканку з фаршем і цукіні в духовці близько півгодини.
Смачного!
Смачного!