Рецепт Cтудень з яловичини фото

Cтудень з яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина
Вегетаріанське харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Холодець
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 10 г. 0 хв.

Правильно зробити холодець - це ціла наука. Не кожен кулінар наважиться взятися за це складне блюдо. Але якщо ви його любите, то все-таки варто навчитися цій справі. Виручить і в будні, і в свята.

Опис приготування:

Вам варто уважно ознайомитися з тим, як приготувати холодець з яловичини. Його відразу варять у великих порціях, інакше це нераціонально. Тому запасіться вільним місцем в холодильнику і формочками, так як їх буде багато. Дотримуйтесь точної інструкції, і у вас вийде відмінна закуска на Новий рік.

  • Яловича голяжка - 1, 5 кілограма
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Запашний перець горошком - 10 штук
  • Перець горошком - 10 штук
  • Морква - 140 грам
  • Сіль - За смаком
  • Часник - 8 зубчиків
Cтудень з яловичини - фото крок 1
М'ясо промийте. Залийте його повністю водою і доведіть до кипіння. Потім варите бульйон на повільному вогні без кришки протягом 6 годин. Не забувайте прибирати піну!
Cтудень з яловичини - фото крок 2
Моркву і цибулю почистіть, помийте.
Cтудень з яловичини - фото крок 3
За годину до готовності бульйону додайте в нього морква, весь перець, цибуля і лавровий лист, а також сіль.
Cтудень з яловичини - фото крок 4
Готовий бульйон процідити через сито. М'ясо дістаньте.
Cтудень з яловичини - фото крок 5
У формочки для застигання викладіть м'ясні волокна.
Cтудень з яловичини - фото крок 6
Очистіть і подрібніть часник. Додайте його до яловичини.
Cтудень з яловичини - фото крок 7
Далі влийте бульйон.
Cтудень з яловичини - фото крок 8
В кінці додайте нарізану моркву. Також можете додати зелень.
Cтудень з яловичини - фото крок 9
Залиште холодець на 3 години в холодильнику. Після цього пробуйте його. Смачного!

Схожі рецепти