Рецепт Cолянка по-домашньому з ковбасою фото

Cолянка по-домашньому з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Оливки
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи , Солянка
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Солянка вважається символом російської кухні, але рецептів її приготування існує безліч. Головна уязик - якісна ковбаса, яка є основою цього супу.

Опис приготування:

Готувати солянку - одне задоволення! Для цього супу нам знадобиться кілька видів ковбас, картопля, цибуля, морква, сало та солоні огірки. Часник і спеції додайте за смаком, а перед подачею додайте в солянку лимон і оливки - так ви зробите смак солянки незабутнім! Сметану можна також додавати за смаком.

  • Ковбаса копчена декількох видів - 400 грам
  • Сало - 50 грам
  • Огірки солені - 2-3 штук
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Картопля - 3-4 штук
  • Томатна паста - 30 грам
  • Сіль і спеції - За смаком
  • Оливки - За смаком
Cолянка по-домашньому з ковбасою - фото крок 1
1. Готувати солянку на бульйоні немає сенсу, оскільки вона і так виходить досить-таки наваристою. Я зазвичай беру ковбаси різних видів (варену і копчену). У продажу є вже готові набори для солянки, але краще підбір робити самому. Візьміть копчену ковбасу декількох видів, можна сосиски 2-3 видів (по 1-3 шт.) і т.П. На цей раз у мене тільки копчена ковбаса.
Cолянка по-домашньому з ковбасою - фото крок 2
2. Ковбасу потрібно нарізати кубиками.
Cолянка по-домашньому з ковбасою - фото крок 3
3. Також нашаткувати і картопля. Відправляємо картопля варитися і після закипання відправляємо в бульйон спеції (лавровий лист, перець горошком). Після цього відправляємо і нарізану ковбасу. Варимо суп на слабкому вогні.
Cолянка по-домашньому з ковбасою - фото крок 4
4. Поки вариться суп обсмажуємо сало. Шаткуємо його дрібними кубиками і на слабкому вогні витоплюємо.
Cолянка по-домашньому з ковбасою - фото крок 5
5. Додаємо нашатковану цибулю, морква і томатну пасту. Після цього додаємо часник і заливаємо декількома ложками бульйону.
Cолянка по-домашньому з ковбасою - фото крок 6
6. В кінці в пасіровку відправляємо нарізані соломкою солоні огірки і тушкуємо ще кілька хвилин. Після цього відправляємо все в бульйон.
Cолянка по-домашньому з ковбасою - фото крок 7
7. Варимо солянку до готовності картоплі на слабкому вогні. В кінці можна додати зелень.
Cолянка по-домашньому з ковбасою - фото крок 8
8. Перед подачею до смаку можна додати половинку лимона і оливки - ці два інгредієнти посилять смак страви і зроблять суп незвичайним.

Схожі рецепти