Рецепт Цибулеві котлети фото

Цибулеві котлети
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Цибуля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 40 хв.

Цибулеві котлети виходять дуже смачними і з першого разу не завжди можна вгадати, з чого вони все-таки приготовлені. Цибулеві котлети - смачне і корисне блюдо, доступне кожному.

Опис приготування:

Приготування:

Подрібнити цибулю і перемішати з яйцями і борошном. Після і поперчити за смаком. З отриманої маси сформувати котлети і обсмажити в соняшниковій олії. Щоб приготувати підливу, обсмажити дрібно нарізану цибулю в олії. Додати томатний соус, посолити і поперчити. Викласти цибульні котлети в сковороду, залити підливою, щоб котлети були повністю нею покриті. Довести до кипіння, зменшити вогонь і тушкувати . Готові котлети подавати холодними.


  • Цибулин - 5 штук (плюс 1 цибулина в підливу)
  • Яєць - 5 штук
  • Борошна - 5 Ст. Ложок
  • Сіль і перець - - За смаком (плюс до смаку в підливу)
  • Соняшникова олія - - За смаком
  • Томатного соусу - 1-2 Ст. Ложок (подлівной)
Приготування:

Подрібнити цибулю і перемішати з яйцями і борошном. Після і поперчити за смаком. З отриманої маси сформувати котлети і обсмажити в соняшниковій олії. Щоб приготувати підливу, обсмажити дрібно нарізану цибулю в олії. Додати томатний соус, посолити і поперчити. Викласти цибульні котлети в сковороду, залити підливою, щоб котлети були повністю нею покриті. Довести до кипіння, зменшити вогонь і тушкувати . Готові котлети подавати холодними.

Схожі рецепти