Цибулеві котлети з манкою
(покроковий рецепт з фото)
Цибулеві котлети неможливо не любити! соковиті, хрусткі, ароматні - швидко, бюджетно і шалено смачно. Ділюся рецептом!
Таке блюдо буде добре само по собі і як гарнір. Якщо раптом виявилося, що холодильник практично порожній або просто необхідно швидко і ситно нагодувати сім'ю, придивіться до даного рецептом. Приготувати цибульні котлети з манкою можна буквально на швидку руку, набір продуктів мінімальний, а виходить дуже смачне і поживне блюдо.
- Цибуля - 500 грам
- Крупа манна - 100 грам
- Часник - 2-3 зубчиків
- Яйце - 2 штуки
- Томатна паста - 1 Чайна ложка
- Паприка - 1 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
Підготуйте всі інгредієнти.
Лук очищаємо і максимально дрібно подрібнюємо ножем. Чи не трьом на тертці, не пропускати через м'ясорубку. Плачем, але ріжемо!
Додаємо до цибулі манку, яйця і пропущений через прес часник.
Додаємо паприку, томатну пасту, сіль і перець за смаком.
Все добре перемішуємо.
На сковороді розігріваємо олію і викладаємо масу столовою ложкою, надаючи їй округлу форму.
Обсмажуємо котлети на середньому вогні з двох сторін до золотистої скоринки.
Цибулеві котлети з манкою готові. Смачного!