Рецепт «чортівня» (соус) фото

«чортівня» (соус)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Помідор , Хрін
Рецепти сироїдіння
На обід , На вечерю , На швидку руку , Літні
Соуси , Гостре , Томатний соус
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 30 хв.

Що ще можна зробити з хрону, крім чортівня і подібних соусів? Я більше не знаю жодного блюда, де б цей овоч грав головну роль. Так чому б не згадати оригінальний рецепт? Читайте!

Опис приготування:

Ця варіація підійде для всіх м'ясних страв, наприклад, подавайте її до реберцям на грилі, запеченого м'яса, стейку або холодцю. Тут описано, як приготувати"чортівня" (соус). У дитинстві я додавала його до звичайного хліба. Заготівлю зберігайте в холодильнику після розтину кришки. Її вистачить на пару тижнів.

  • Помідор - 1 кілограм
  • Часник - 100 грам
  • Хрін корінь - 100 грам
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Перець гіркий - 1 штука
& Quot; чортівня
Перець і помідори промийте. Часник з хроном почистіть.
& Quot; чортівня
Потім пропустіть через м'ясорубку помідори, перець і хрін. Часник пропустіть через Часничниці.
& Quot; чортівня
Всі інгредієнти перемішайте, додавши до них сіль і цукор.
& Quot; чортівня
Готовий соус викладіть в підготовлену банку і закупорте її кришкою. Приємною дегустації!

Схожі рецепти