Чортівня на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні хочу розповісти, як приготувати чортівня на зиму. Цей рецепт сподобається тим, хто любить гостреньке, зігріваючий в зимові холоди. Негайно приступаємо до приготування
Це супер гостре блюдо чудово підійде на зиязикай період часу. Воно здатне зігріти навіть у найлютіший мороз. Чортівня можна використовувати в якості намазки на хліб або соусу до м'ясних страв. Беріть рецепт на замітку!
- Хрін (корінь) - 120 грам
- Часник - 200 грам
- Помідори - 550 грам
- Сіль - За смаком
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Оцет - 1 Чайна ложка
1
Починаємо приготування чортівня з того, що гарненько промиваємо корінь хрону під водою і очищаємо його.
2
Наступним дією буде очищення часнику від лушпиння. Помідори також слід промити під проточною водою.
3
Тепер потрібно пропустити всі овочі через м'ясорубку. Подрібнюємо до стану пюре помідори, хрін, часник.
4
Заправляємо чортівня сіллю, цукром і оцтом, ретельно перемішуємо і відправляємо в холодильник. Якщо ви плануєте закривати чортівня, то розлийте її по банках і закрутіть. Чортівня готова, смачного!