Рецепт Чортівня на зиму фото

Чортівня на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Помідор
Пісні страви
На обід , На вечерю , Фуршет
Заготовки , Гостре
Кількість порцій: 12
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Сьогодні хочу розповісти, як приготувати чортівня на зиму. Цей рецепт сподобається тим, хто любить гостреньке, зігріваючий в зимові холоди. Негайно приступаємо до приготування

Опис приготування:

Це супер гостре блюдо чудово підійде на зиязикай період часу. Воно здатне зігріти навіть у найлютіший мороз. Чортівня можна використовувати в якості намазки на хліб або соусу до м'ясних страв. Беріть рецепт на замітку!

  • Хрін (корінь) - 120 грам
  • Часник - 200 грам
  • Помідори - 550 грам
  • Сіль - За смаком
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Оцет - 1 Чайна ложка
1
Починаємо приготування чортівня з того, що гарненько промиваємо корінь хрону під водою і очищаємо його.
2
Наступним дією буде очищення часнику від лушпиння. Помідори також слід промити під проточною водою.
3
Тепер потрібно пропустити всі овочі через м'ясорубку. Подрібнюємо до стану пюре помідори, хрін, часник.
4
Заправляємо чортівня сіллю, цукром і оцтом, ретельно перемішуємо і відправляємо в холодильник. Якщо ви плануєте закривати чортівня, то розлийте її по банках і закрутіть. Чортівня готова, смачного!

Схожі рецепти