Чіпси «Острів скарбів»
(покроковий рецепт з фото)
Закуска на чіпсах - це простий і оригінальний спосіб подачі салату на святковий стіл. А ще це дуже смачно, красиво і зручно. Легка і цікава закуска "острів скарбів" сподобається всім гостям!
На просторах інтернету і у багатьох знайомих я зустрічав закуску на чіпсах "острів скарбів" з крабовими паличками. Але для такого гучного назви, мені здається, банальні крабові палички не підходять. Тому я хочу запропонувати свій варіант цієї смачної закуски. Я розповім вам, як приготувати закуску на чіпсах "острів скарбів" з морепродуктами. Вона не менш смачна, але більш вишукана. А прикрасити можна і ікрою (і будуть скарби) або зеленню, як я - і острів готовий.
- Морський коктейль - 200 грам (заморожений)
- Огірок - 1/2 штуки
- Яйце - 1 штука
- Сир - 50 грам
- Чіпси Pringles - 1/2 штуки (півпачки )
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок
- Кріп - 1-2 штук (гілочки)
- Zernistaya гірчиця - 1 Чайна ложка
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка (за смаком)
- Чорний мелений перець - 1 щіпка (за смаком)
- Кресс-салат - 1/2 пучка
Морський коктейль размораживаем. Потім його закидаємо в киплячу солону воду з лимонним соком і варимо хвилин 5. Потім зливаємо воду, а коктейль охолоджуємо.
Морепродукти ріжемо дрібно і перекладаємо в миску. Додаємо до них дрібно нарізану кріп і яйце, терте на дрібній тертці.
Огірок моєму, нарізаємо дрібними кубиками і перекладаємо в загальну миску з продуктами.
Сир подрібнюємо за допомогою дрібної терки, а потім додаємо до решти інгредієнтів.
Заправляємо майбутню закуску майонезом і гірчицею, додаємо сіль і перець. Потім добре перемішуємо.
Викладаємо салат на чіпси, прикрашаємо крес салатом безпосередньо перед самою подачею на стіл.