Рецепт Червона паска фото

Червона паска
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Кефір , Кисле молоко
Вегетаріанське харчування
Для дітей , На святковий стіл , Пасха
Десерти
Кількість порцій: 1
Час приготування: 13 г. 0 хв.

"Червоної" паскою за старих часів називали красиву паску. Але ми підемо далі і додамо нашої пасці червоного кольору. Це можна легко зробити не використовую хімічні барвники, а натуральні соки і продукти, наприклад вишні, буряк. Дивіться!

Опис приготування:

Отже, розповідаю, як приготувати"Червону паску" ! Для цього я буду додавати в сирну масу заморожені вишні, знайти їх взимку не важко, в кожному супермаркеті є розділ"заморозки" . Не любите вишні? Тоді візьміть малину або малинове варення, паска буде не менш смачно і красивою, тобто"червоної" ! Використовуйте ванільний цукор за бажанням, однієї чайної ложки на таку порцію буде досить. Зверніть увагу на розмір вашої формочки для паски, вони бувають різного об'єму, мій 400-450 грам, тому сиру потрібно не більше 350 г. Хай щастить!

  • Сир - 350 грам
  • Вишня - 70 грам
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 80 грам
  • Цукор - 4 Ст. Ложки
  • Ванільний цукор - За смаком (по бажанню)
червона паска - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти. Заморожені вишні годі й розморожувати.
червона паска - фото крок 2
З вишень видаліть кісточки.
червона паска - фото крок 3
У чашу комбайна складіть всі інгредієнти. Увімкніть машинку на кілька хвилин, щоб утворилася однорідна густа маса. Вершкове масло має бути кімнатної температури, приблизно за 30-40 хвилин до початку готування його потрібно дістати з холодильника, але не нагрівати!
червона паска - фото крок 4
Готово! Бажано, щоб все грудочки сирні розбилися, якщо мас неоднорідна, ввімкніть машинку на пару хвилин.
червона паска - фото крок 5
Зберіть форму для паски, вона легко замикається з усіх боків. Застелите чистою і сухою марлею ( я склала її в два шари). Поставте її догори ногами в глибоку тарілку, куди в процесі буде стікати сік і зайва волога. Наповніть сирною масою.
червона паска - фото крок 6
Накрийте марлею, поставте блюдечко і гніт ( у мене важка чашка з водою), надішліть паску в холодильник на 12 годин. Періодично поглядайте в тарілку, зливайте рідину.
червона паска - фото крок 7
Дістаньте готову паску їх холодильника, накрийте тарілкою, швидко переверніть. Форма легко знімається. Приберіть обережно марлю і прикрасьте вишеньками і кондитерської посипкою. Пригощайтеся!

Схожі рецепти