Рецепт Chapche фото

Chapche
(покроковий рецепт з фото)

Корейська кухня
Тісто, Борошно
Вегетаріанське харчування
На обід, На святковий стіл
Гарячі страви

Традиційне ЧАПЧ готують зі скляною локшиною та яловичиною. У перекладі "чАПЧ" означає "королівське рагу" . Готується для сімейних торжеств. Спробуйте це унікальне корейське блюдо!

Приготувати ЧАПЧ зовсім не складно. Важливо тільки знайти всі інгредієнти, які необхідні для східного блюда. Такі незвичайні, як кунжутне масло, скляна локшина і херес. Насправді, традиційно ЧАПЧ готується з Мирин (поварське рисове вино), але на просторах наших магазинів простіше знайти херес. А він відмінно замінює мирин. Готуйте в задоволення і знайомтеся з культурами різних країн. Рецепт ЧАПЧ - спеціально для Вас!

  • Яловичина - 500 грам
  • Соєвий соус - 100 мілілітрів
  • Цукор - 100 грам
  • Кунжутну олію - 50 мілілітрів
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Корінь імбиру - 50 грам
  • Яблуко - 2 штуки
  • Мелений білий перець - За смаком
  • Херес - 100 мілілітрів
  • Скляна локшина - 500 грам (можете замінити інший локшиною.)
  • Мокрова - 2 штуки
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Пучок зеленої цибулі - 1 штука (маленький.)
  • Рослинна олія - За смаком
  • Коричневий цукор - 1 Чайна ложка
Chapche - фото крок 1
Почистіть і дрібно порубати цибулю і імбир. Викладіть яловичину, нарізану на шматочки, в чашку. Залийте яловичину хересом, видавіть до неї часник і викладіть половину рубаних лука і імбиру. Поперчіть. Залиште маринуватися на годину.
Chapche - фото крок 2
Спочатку скляну локшину облийте холодною водою, тоді локшина розійдеться і не зваритися в кашу. Потім покладіть скляну локшину в киплячу воду, варите 3 хвилини. Після чого знову остудіть в холодній воді.
Chapche - фото крок 3
Поріжте моркву і болгарський перець соломкою. На сковороду налийте рослинного масла, обсмажте на ньому овочі, в тому числі залишилися цибулю і імбир.
Chapche - фото крок 4
Додайте мариновану яловичину до овочів в сковороду.
Chapche - фото крок 5
Наріжте яблука соломкою. Можете не очищати шкірки. Додайте їх до м'яса.
Chapche - фото крок 6
У скляну локшину налийте кунжутного масла, додайте коричневого цукру. Потім додайте коричневого цукру. Коли м'ясо буде майже готове, або навіть вже готове, додайте локшину і тушкуйте все разом близько 3 хвилин. Подавайте прикрасивши рубаним зеленою цибулею.

Схожі рецепти