Рецепт Chapche фото

Chapche
(покроковий рецепт з фото)

Корейська кухня
Тісто , Борошно
Вегетаріанське харчування
На обід , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Традиційне ЧАПЧ готують зі скляною локшиною та яловичиною. У перекладі"ЧАПЧ" означає"королівське рагу" . Готується для сімейних торжеств. Спробуйте це унікальне корейське блюдо!

Опис приготування:

Приготувати ЧАПЧ зовсім не складно. Важливо тільки знайти всі інгредієнти, які необхідні для східного блюда. Такі незвичайні, як кунжутне масло, скляна локшина і херес. Насправді, традиційно ЧАПЧ готується з Мирин (поварське рисове вино), але на просторах наших магазинів простіше знайти херес. А він відмінно замінює мирин. Готуйте в задоволення і знайомтеся з культурами різних країн. Рецепт ЧАПЧ - спеціально для Вас!

  • Яловичина - 500 грам
  • Соєвий соус - 100 мілілітрів
  • Цукор - 100 грам
  • Кунжутну олію - 50 мілілітрів
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Корінь імбиру - 50 грам
  • Яблуко - 2 штуки
  • Мелений білий перець - За смаком
  • Херес - 100 мілілітрів
  • Скляна локшина - 500 грам (можете замінити інший локшиною.)
  • Мокрова - 2 штуки
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Пучок зеленої цибулі - 1 штука (маленький.)
  • Рослинна олія - За смаком
  • Коричневий цукор - 1 Чайна ложка
Chapche - фото крок 1
Почистіть і дрібно порубати цибулю і імбир. Викладіть яловичину, нарізану на шматочки, в чашку. Залийте яловичину хересом, видавіть до неї часник і викладіть половину рубаних лука і імбиру. Поперчіть. Залиште маринуватися на годину.
Chapche - фото крок 2
Спочатку скляну локшину облийте холодною водою, тоді локшина розійдеться і не зваритися в кашу. Потім покладіть скляну локшину в киплячу воду, варите 3 хвилини. Після чого знову остудіть в холодній воді.
Chapche - фото крок 3
Поріжте моркву і болгарський перець соломкою. На сковороду налийте рослинного масла, обсмажте на ньому овочі, в тому числі залишилися цибулю і імбир.
Chapche - фото крок 4
Додайте мариновану яловичину до овочів в сковороду.
Chapche - фото крок 5
Наріжте яблука соломкою. Можете не очищати шкірки. Додайте їх до м'яса.
Chapche - фото крок 6
У скляну локшину налийте кунжутного масла, додайте коричневого цукру. Потім додайте коричневого цукру. Коли м'ясо буде майже готове, або навіть вже готове, додайте локшину і тушкуйте все разом близько 3 хвилин. Подавайте прикрасивши рубаним зеленою цибулею.

Схожі рецепти