Рецепт Чаклуни з капустою фото

Чаклуни з капустою
(покроковий рецепт з фото)

Білоруська кухня
Овочі , Капуста
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Пельмені , Вареники
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ви здивуєтеся, коли дізнаєтеся, що таке чаклуни… Схожі на вареники чи радше на великі пельмені, чаклуни з капустою не займуть багато часу, заощадять кошти і нагадають смак дитинства.

Опис приготування:

Цей чарівний симбіоз двох старовинних рецептів тепер не дасть Вам забути, як приготувати чаклуни з капустою. Кумедне назву"чаклуни" - це споконвічно білоруська традиція. Дізнайтеся, як зробити чаклуни з капустою улюбленою стравою всієї родини!

  • Борошно пшеничне - 500 грам (в тісто)
  • Вода - 175 мілілітрів (в тісто)
  • Яйце - 2 штуки (в тісто)
  • Сіль - 1 Чайна ложка(12 немає. Ложки - в тісто, 12 немає. Ложки в начинку)
  • Капуста - 400 грам (в начинку)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука (в начинку)
  • Перець - За смаком
чаклуни з капустою - фото крок 1
1. Покрокова стратегія допоможе Вам зліпити це чарівне блюдо!
Де є мука, там практично завжди є тісто. Починаємо з нього. Хлебопечка досить заощадить час в приготуванні тіста, однак якщо вона відсутня, месім тісто самостійно.
чаклуни з капустою - фото крок 2
2. Класичний рецепт чаклунів з капустою простий і елегантний: поки місить тісто, приготуйте начинку.
Прожарте з маслом нашатковану капусту, попередньо зробивши лушпиння зажарку. Не шкодуйте масла для капусти - так начинка краще прожарітся і вийде соковитою. Перемішайте, приправити сіллю, поперчіть готову начинку за смаком.
Начинка для чаклунів готова!
чаклуни з капустою - фото крок 3
3. А тепер повернемося до основи. Тонко розкачайте тісто і виріжте кухлі діаметром 10 см. Підійде стакан або велика чашка.
чаклуни з капустою - фото крок 4
4. В середину кожного кола додайте по чайній ложці начинки (не бійтеся додати більше! ), і складіть навпіл, zashtipnuv кінець.
чаклуни з капустою - фото крок 5
5. Готово? Тепер загорніть чаклуни, як загортають пельмені.
чаклуни з капустою - фото крок 6
6.
Далі процес варіння, це дуже швидко і легко!
Після варіння опустіть чаклуни в друшляк, залийте топленим вершковим маслом і страва готова.
Смачного!

Схожі рецепти