Рецепт Білоруські чаклуни фото

Білоруські чаклуни
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Білоруська кухня
М'ясо , Овочі , Картопля , Фарш
Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви з начинкою
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.

Як приготувати білоруські чаклуни? Дивіться рецепт традиційної страви на основі картоплі і м'яса. Готуються чаклуни дуже просто і швидко. Подаються до столу гаряченькими зі сметанкою! смакота!

Опис приготування:

Для любителів картоплі немає нічого кращого, чим поласувати стравами з неї, улюбленої. Традиційні білоруські"чаклуни" - це варіація на тему цепеліни. Гарячі чаклуни подаються до столу зі свіжою домашньою сметаною, також смачно їх їсти, умочати їх в якийсь соус. Хай щастить!

  • Картопля - 500 грам
  • Фарш м'ясний - 150 грам (свинина або свинина + яловичина)
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль і спеції - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком (для смаження)
білоруські чаклуни - фото крок 1
Картопля промиваємо і очищаємо. Варимо до готовності в киплячій підсоленій воді.
білоруські чаклуни - фото крок 2
Фарш з'єднуємо з яйцем, сіллю і спеціями.
білоруські чаклуни - фото крок 3
Тепер потрібно остудити картопля і подрібнити його в пюре за допомогою кухонного комбайна. Зайву рідину віджимають.
білоруські чаклуни - фото крок 4
Розкачуємо з картопляного тіста корж і викладаємо в середину фарш. Формуємо пиріжки-чаклуни.
білоруські чаклуни - фото крок 5
Обсмажуємо чаклуни з усіх боків на олії до золотистої скоринки.
білоруські чаклуни - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти