Рецепт Білоруські млинці фото

Білоруські млинці
(покроковий рецепт з фото)

Білоруська кухня
Тісто , Овочі , Картопля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Масляна
Випічка , Млинці
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Ситні, смачні млинці за рецептом білоруської кухні. Дуже просто і дуже смачно!

Опис приготування:

Основою білоруських страв, як відомо, є картопля. З нього, або з його додаванням білоруси готують дуже багато страв. Я пропоную вам спробувати простий рецепт і приготувати білоруські млинці. Це не деруни! це - млинці, товстенькі, ситні і дуже смачні, особливо зі сметаною. Перед вами рецепт білоруські млинці з фото. Вивчаємо і готуємо. Вечеря буде смачним, гарантую!

  • Картопля - 4 штуки (великих)
  • Часник - 2-3 зубчиків (можна замінити на цибулю 1 штуку)
  • Кефір - 2 склянки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Оцет - 0, 5 чайних ложки
  • Спеції сухі - 1 Чайна ложка (суміш кмину, кропу, koriandra)
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
  • Борошно - 1 Склянка
білоруські млинці - фото крок 1
Картопля і часник очищаємо і натираємо на самій дрібній тертці. Якщо ви вирішили замінити часник на цибулю - його теж потрібно буде потерти на тертці.
білоруські млинці - фото крок 2
У натертий картопля додаємо сіль, спеції, кефір і борошно. Перемішуємо, додаємо рослинне масло і соду, гашене оцтом. Ось таке виходить тісто. Трохи рідині, ніж сметана.
білоруські млинці - фото крок 3
Нагріваємо сковороду, змащуємо рослинним маслом і виливаємо на неї тісто.
білоруські млинці - фото крок 4
Смажимо млинці з обох сторін на середньому вогні.

Схожі рецепти