Білоруські млинці
(покроковий рецепт з фото)
Ситні, смачні млинці за рецептом білоруської кухні. Дуже просто і дуже смачно!
Основою білоруських страв, як відомо, є картопля. З нього, або з його додаванням білоруси готують дуже багато страв. Я пропоную вам спробувати простий рецепт і приготувати білоруські млинці. Це не деруни! це - млинці, товстенькі, ситні і дуже смачні, особливо зі сметаною. Перед вами рецепт білоруські млинці з фото. Вивчаємо і готуємо. Вечеря буде смачним, гарантую!
- Картопля - 4 штуки (великих)
- Часник - 2-3 зубчиків (можна замінити на цибулю 1 штуку)
- Кефір - 2 склянки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Оцет - 0, 5 чайних ложки
- Спеції сухі - 1 Чайна ложка (суміш кмину, кропу, koriandra)
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Борошно - 1 Склянка
Картопля і часник очищаємо і натираємо на самій дрібній тертці. Якщо ви вирішили замінити часник на цибулю - його теж потрібно буде потерти на тертці.
У натертий картопля додаємо сіль, спеції, кефір і борошно. Перемішуємо, додаємо рослинне масло і соду, гашене оцтом. Ось таке виходить тісто. Трохи рідині, ніж сметана.
Нагріваємо сковороду, змащуємо рослинним маслом і виливаємо на неї тісто.
Смажимо млинці з обох сторін на середньому вогні.