Бутерброди зі шпротами і яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Радянські часи вже пішли, але звички того часу залишаються. Таким чином, бутерброди зі шпротами - це традиційне святкове блюдо. Сьогодні ми приготуємо бутерброди зі шпротами і яйцем!
Я обожнюю імпровізувати, і саме таким чином на світ народилися ці бутерброди зі шпротами і яйцем. Немає, блюдо звичайно традиційне, але виконання його - незвичайне. Щоб бутерброди були смачними, я використовую свіжий італійський хліб чіабатта і королівські шпроти, які хоч і дорожче коштують, зате виглядають красивіше - рибки великого розміру, целенькие. До речі, ще одна порада. Чим смачніше майонез, тим і бутерброди смачніше, тому до цього інгредієнта теж ставитеся уважніше. Вибирайте кращої якості. В іншому рецепт бутербродів з шпротами і яйцем дуже простий. Хай щастить!
- Скибочки хліба - 15 штук
- Шпроти - 15 штук(1 баночка)
- Солоні огірочки - 6-7 штук
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Зварені круто яйця - 6 штук
- Сіль, перець - - За смаком
Відварені яйця очищає від шкаралупи і дрібно нарізаємо. Солимо, перчимо і заправляємо майонезом.
Перемішуємо.
Хліб нарізаємо на 15 скибочок. Огірочки нарізаємо навпіл і за розміром хлібця. Відкриваємо банку зі шпротами. На скибочку наносимо яєчну суміш, укладаємо рибку і огірочок.
Готові бутерброди зі шпротами і яйцем викладаємо на тарілку і подаємо до столу. Смачного!