Бутерброди з куркою і печерицями
(покроковий рецепт з фото)
Смачне і ситне блюдо! Спробуйте, це відмінний варіант закуски для цілої компанії! Вам точно сподобається. Це буквально безпрограшний варіант, бутерброди виходять ситними і соковитими. Раджу!
Цей простий рецепт бутербродів з куркою і печерицями - справжній скарб! Вам точно сподобається, адже таке блюдо можна і своїм рідним готувати, і в якості оригінальної закуски до святкового обіду або вечері подати гостям. Рекомендую!
- Багет французький - 1 штука
- Печериці - 6 штук
- Latuk - 1 штука
- Курка - 300 грам
- Часник - 1 зубчик
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Чебрець - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Спеції - За смаком
- Сир тертий - За смаком
1. Підготуємо наші інгредієнти. Багет разрежем на дві частини, смажена половинку кожного маслом, посипаємо спеціями і запікаємо обидві половинки до рум'яності.
2. Тепер справа за малим: зробимо начинку. З'єднаємо дрібно нарізану філе, на вершковому маслі обсмажити його на рослинному маслі, додамо гриби.
3. Коли обсмажити, додаємо всі інші інгредієнти. Тушкуємо на невеликому вогні до готовності. Сир додаємо так, щоб начинка вийшла в'язкою і густий.
4. Викладаємо начинку поверх багета. Готово! Смачного!