Буряковий суп з фрикадельками
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Буряковий суп користується великою популярністю, а все завдяки насиченому і яскравому смаку цієї страви. Крім овочевих інгредієнтів, я додаю в суп фрикадельки, так виходить ще смачніше!
Опис приготування:
Приготуємо буряковий суп з фрикадельками в домашніх умовах. У каструлі, на оливковій і вершковому маслі, обсмажуємо цибулю. Потім поступово додаємо перець, буряк і томати. Заливаємо гарячий бульйон в каструлю і опускаємо в неї фрикадельки. Варимо суп до повної готовності. Подаємо до столу зі сметаною і зеленню. Хай щастить!
- Буряк - 2 штуки
- Помідори консервовані - 1 штука (банку)
- Перець солодкий - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Бульйон курячий - 2 L
- Крем - 50 грам
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 1 Чайна ложка
- Сіль і перець - За смаком
- Фарш м'ясний - 500 грам
Розігріваємо в каструлі оливкову і вершкове масло. Обсмажуємо подрібнену цибулю.
Солодкий перець промийте, очистіть і наріжте кубиками.
Додайте перець до цибулі, обсмажте овочі разом кілька хвилин.
Очищаємо і нарізаємо кубиками буряк. Кладемо її в каструлю. Через 10 хвилин додаємо консервовані томати.
З фаршу і спецій формуємо невеликі фрикадельки.
Заливаємо овочі в каструлі гарячим бульйоном, перемішуємо. Опускаємо в суп фрикадельки і продовжуємо варити 15 хвилин.
Готовий суп подається на стіл із зеленню і сметаною. Смачного!